Grafstenen van de hand van Wagemaker Marmer & Graniet

Wij gaan voor perfectie tot in de details en werken alleen met kwalitatieve materialen, om de grafsteen te vervaardigen voor uw dierbare. Een grafsteen moet aan het karakter van de overledene herinneren. Al sinds 1932 geven wij de vertaling van gevoelens weer in de grafsteen.

Er zijn diverse mogelijkheden om het karakter van de overledene weer te geven. Dit kan door middel van een foto, ets- en beeldhouwwerk, teksten op de grafsteen en combinatie van materialen.

Meer dan 100 voorbeelden van grafstenen tentoongesteld

Bezoek vrijblijvend de grootste inspiratietuin en showroom in deze regio en laat u inspireren. Neem rustig een kijkje wat er allemaal mogelijk is. De tentoongestelde grafstenen geven u een goede impressie van wat er allemaal mogelijk is en wat geschikte toepassingen zijn. Tevens staan onze medewerkers klaar om uw vragen te beantwoorden indien dat gewenst is.

Onze showtuin en showroom
  • Elk ontwerp is mogelijk
  • Snelle levertijden
  • Deskundig advies
  • Al meer dan 80 jaar ervaring
  • Eigen werkplaats met echte vakmensen
  • ABN Natuursteen Garantie – Staat voor garantie voor kwaliteit,vakmanschap en betrouwbaarheid

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer

Bijlettering

★★★★☆
4 5 1
Goed geholpen om de foto te laten vervaardigen zoals wij dat wilden. Ook goede tips gegeven. Door de vele regen voor terugplaatsing van de steen was deze uit waterpas. Gebeld en de volgende dag ging Edwin meteen kijken en alles naar wens hersteld. Bedankt!

Mooi monument

★★★★★
5 5 1
Prachtig monument voor onze lieve moeder. Mooi de bijbel met gevouwen handen er in gegraveerd. Dank u wel!

hr

★★★★★
5 5 1
Grafmonument. Deskundige, accurate en vriendelijke bejegening. Volledige openheid van zaken, snelle en correcte plaatsing van het monument. Kortom naar volle tevredenheid verlopen en afgehandeld. Dank daarvoor aan jullie! Ed van Nieuwenhoven, Hellevoetsluis.

Grafmonument

★★★★★
5 5 1
Een erg goede ervaring met de mensen van Wagemaker. Deskundig advies over opties, vóór- en nadelen ervan. Ruime keuze in materialen, snelle levering. Professioneel en klantvriendelijk!

Grafsteen van mijn moeder

★★★★★
5 5 1
De grafsteen van mijn moeder is nog mooier geworden dan ik verwacht had. De schitterende glas in lood vlinder maakt het helemaal bijzonder. Fijne medewerking door de firma Wagemakers. Wat een aardige en behulpzame mensen. Bedankt voor de goede service.

★★★★★
5 5 1
Het monument is keurig en snel geleverd, en netjes terug geplaatst.
Laat een review achter
Bekijk alle reviews

Contact Info

Pascal 6,
3241MB Middelharnis

Phone: 0187-489088

Fax: 0187-485088