Gastenboek

Home/Gedenken/Gastenboek

Reacties van nabestaanden

Wij als bedrijf hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij trachten dan ook u zo goed mogelijk te begeleiden bij het maken van een keuze omtrent een grafmonument. Lees hier de ervaringen van nabestaande die ons bedrijf hebben gekozen voor de vervaardiging van het grafmonument.

Bijlettering

★★★★☆
4 5 1
Goed geholpen om de foto te laten vervaardigen zoals wij dat wilden. Ook goede tips gegeven. Door de vele regen voor terugplaatsing van de steen was deze uit waterpas. Gebeld en de volgende dag ging Edwin meteen kijken en alles naar wens hersteld. Bedankt!

Mooi monument

★★★★★
5 5 1
Prachtig monument voor onze lieve moeder. Mooi de bijbel met gevouwen handen er in gegraveerd. Dank u wel!

hr

★★★★★
5 5 1
Grafmonument. Deskundige, accurate en vriendelijke bejegening. Volledige openheid van zaken, snelle en correcte plaatsing van het monument. Kortom naar volle tevredenheid verlopen en afgehandeld. Dank daarvoor aan jullie! Ed van Nieuwenhoven, Hellevoetsluis.

Grafmonument

★★★★★
5 5 1
Een erg goede ervaring met de mensen van Wagemaker. Deskundig advies over opties, vóór- en nadelen ervan. Ruime keuze in materialen, snelle levering. Professioneel en klantvriendelijk!

Grafsteen van mijn moeder

★★★★★
5 5 1
De grafsteen van mijn moeder is nog mooier geworden dan ik verwacht had. De schitterende glas in lood vlinder maakt het helemaal bijzonder. Fijne medewerking door de firma Wagemakers. Wat een aardige en behulpzame mensen. Bedankt voor de goede service.

★★★★★
5 5 1
Het monument is keurig en snel geleverd, en netjes terug geplaatst.

vader

★★★★★
5 5 1
Het monument van mijn vader is door jullie goed en netjes geplaatst. dus we zijn heel tevreden ! bedankt voor de goede service !! Familie Braber-Jongejan

Grafmonument

★★★★★
5 5 1
Heel vriendelijk en uitstekend geholpen. Wij zijn zeer tevreden met het grafmonument. Hartelijk dank voor het meedenken en snelle levering. W.M. Bakker H.I.Ambacht

★★★★★
5 5 1
Heel goed geholpen en een mooie plaatsing en afhandeling van het monument. Dankjewel firma Wagenmaker.

Grafmonument

★★★★★
5 5 1
Wij zijn blij met het grafmonument wat geplaatst is door de firma Wagemaker we zijn vriendelijk geholpen en het is precies wat wij wilden .Adrie

★★★★★
5 5 1
Wij zijn heel tevreden. Precies zoals we het gewild hadden! Dankjewel voor het meedenken en de snelle plaatsing.

Grafmonument vader

★★★★★
5 5 1
Wagemaker heeft me volledig ontlast. De opdracht werd perfect uitgevoerd en enkele problemen voor mij opgelost. Uitstekende communicatie, vriendelijk mensen, snelle plaatsing. Kan niet beter!! Bedankt betrokkenen.

Terug plaatsen monument

★★★★★
5 5 1
Het terugplaatsen van het monument na het overlijden van onze moeder is naar volle tevredenheid gedaan.

★★★★★
5 5 1
Wijn zijn prettier geholpen door firma Wagemaker In zeer korte tijd Is het grafmonument geplaatst. Voor de verjaardag van mijn man. Zeer attent. Hartelijk dank daarvoor. Aja. .

★★★★★
5 5 1
Wijn zijn prettier geholpen door firma Wagemaker In zeer korte tijd Is het grafmonument geplaatst. Voor de verjaardag van mijn man. Zeer attent. Hartelijk dank daarvoor. Aja. .

★★★★★
5 5 1
Dank zij Senny is het monument voor mijn overleden vader geworden zoals mijn moeder en ik het wilden hebben en 4 weken na het overlijden van pa geplaats. We zijn hier heel erg blij mee. Klara Breen

grafmonument

★★★★★
5 5 1
We zijn de firma wagemaker dankbaar voor het zeer mooi uitgevoerde grafmonument. Zeer fijn dat het gemaakt kon worden volgens ons eigen ontwerp hartelijk dank hiervoor.

monument ouder

★★★★★
5 5 1
Wij zijn zeer goed geholpen door Senny, hij neemt alle tijd voor je om tot een goede keuze te komen. En de steen werd bovendien erg snel geplaats. Wij zijn zeer tevreden met het gedenkteken voor mijn vader.

meneer

★★★★★
5 5 1
de familie is heel tevreden met de geplaatste dekplaat en omranding hartelijk dank

grafsteen moeder

★★★★★
5 5 1
Super goed geholpen door de firma Wagemaker. Senny en Edwin bedankt voor de service!! Is een mooi gedenkteken voor mn moeder.
Name
Rating

Contact Info

Pascal 6,
3241MB Middelharnis

Phone: 0187-489088

Fax: 0187-485088