Goedkope grafstenen


In ons assortiment van grafstenen bieden wij ook enkele goedkope grafstenen aan.  Onze goedkope grafmonumenten kunnen wij scherp aanbieden, daar wij deze in groot inkopen. Wij doen dan ook niet aan mindere kwaliteit of dunnere stenen, kwaliteit leveren, dat is waar wij voor gaan. Ons assortiment met goedkope grafstenen bestaat uit 4 vormen. Deze zijn beide gemaakt in een mooie kleur Steel Grey graniet. Deze grijsachtige granietsoort, is kwalitatief sterk en tevens een gewilde kleur. 

In onze showtuin hebben we enkele goedkope grafstenen opgesteld, u bent van harte welkom om deze te komen bekijken. Tevens maken wij dan vrijblijvend voor u een voorbeeld met tekst op schaal. Zo krijgt u een goed beeld hoe het er in werkelijkheid uit komt te zien.

Grafmonument goedkoop binnen 6-8 weken geplaatst

De hierboven beschreven modellen zijn bij ons op voorraad in Middelharnis. Voor het plaatsen van een grafsteen, dient (meestal) een vergunning te worden aangevraagd. Zodra deze is goedgekeurd kunnen wij plaatsen.  Meestal binnen een termijn van 6-8 weken aan.

Goedkoopste grafsteen modellen

Momenteel bieden wij 2 modellen aan in onze budget collectie. Deze vindt u hieronder.

  • Liggende steen
  • Staande steen
  • 2 soorten grafsteen met omranding

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer