In de loop van de jaren leveren wij naast grafmonumenten, ook urnenmonumenten. Bij urnenmonumenten kunt u denken aan een urn die u thuis of in een urnenmuur plaatst, maar ook aan een urnmuur steen of een urnen grafsteen.

Daarnaast kunnen begraafplaatsbeheerders of gemeentes bij ons terecht voor een columbarium of urnenmuur. U kunt niet alleen voor natuursteen bij ons terecht, maar eveneens voor andere materialen.

Ook voor het leveren van een columbarium stenen of platen, kunnen nabestaanden en instanties bij ons terecht. Tevens bieden wij de mogelijkheid om deze bij ons te voorzien van inscriptie. Wij leveren onder andere de volgende urnen of urnen monumenten:

Wilt u ons volledige urnen assortiment zien, dan raden wij u aan een afspraak te maken.

Maak direct een afspraak

Buiten urnen – Bijzondere tuinurnen, voor een unieke asbestemming thuis

Veel mensen zijn op zoek naar een manier om thuis te gedenken, regelmatig krijgen wij de vraag of wij buiten urnen kunnen aanbieden. Uiteraard zijn alle natuursteen urnen geschikt om buiten geplaatst te worden, maar wij bieden ook andere mogelijkheden om as te verwerken in de tuin.

In onze speciale collectie met tuin urnen kan een speciale hoeveelheid as in verwerkt wordt. Het bijzondere aan onze buiten urnen is dat het aan de buiten kant niet zichtbaar is dat het een asbestemming, terwijl het voor u een grote betekenis heeft.