Een grafsteen kopen is voor veel mensen iets onbekends, daarom geven wij u graag wat meer inzicht welke stappen u kunt nemen.

  1. Onderzoek de begraafplaatsregels: Voordat u een grafsteen kiest, moet u de regels en voorschriften van de begraafplaats waar de grafsteen wordt geplaatst, onderzoeken. Verschillende begraafplaatsen hebben verschillende voorschriften met betrekking tot de afmetingen, materialen en ontwerpen van grafstenen.
  2. Bepaal het budget: Grafstenen kunnen variëren in prijs, afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het ontwerp. Bepaal het budget dat u wilt besteden aan de grafsteen.dubbel-grafmonument-met-omranding-DS-5-met-kepen-impala-graniet
  3. Kies het materiaal: Grafstenen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals graniet, cortenstaal, versteend hout of rvs. Kies een materiaal dat duurzaam is en past bij de persoonlijke voorkeuren van de overledene en hun familie.
  4. Bespreking en offerte: Maak een afspraak in onze showtuin om uw wensen te bespreken. U ontvangt een tekening met de inscriptie op de steen en een gedetailleerde offerte.
  5. Plaatsing en installatie: Zodra u tevreden bent met het ontwerp en de offerte, kunnen wij de grafsteen produceren en installeren op de begraafplaats volgens de voorschriften van de begraafplaats.
  6. Nazorg: Na de installatie van de grafsteen is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren, zoals het reinigen van de steen en het controleren op eventuele schade.