Grafstenen Leiden

Wagemaker Marmer en Graniet heeft jarenlange ervaring. We plaatsen regelmatig grafstenen in Leiden en omgeving. Wij zijn leverancier van grafmonumenten en grafstenen in de regio Leiden. Grafstenen plaatsen wij op de volgende begraafplaatsen in Leiden:

  • Begraafplaats Rhijnhof
  • Rooms Katholieke Begraafplaats Zijlpoort

Wij bieden een ruime keuze aan grafmonumenten voor op de begraafplaatsen in Leiden. Grafstenen in standaard modellen, een bijzonder monument of een geheel eigen ontwerp grafsteen. Wij helpen u verder. Wij maken tekeningen van grafmonumenten en vragen de vergunningen aan bij de gemeente of desbetreffende instantie in Leiden. Grafstenen worden door ons zonder extra kosten geplaatst.

Levertijd voor een grafsteen in Leiden

Wagemaker Marmer & Graniet is één van de weinig bedrijven in Europa die haar grafmonumenten zelf vervaardigd. Door een zeer gemoderniseerd machinepark, personeel met zeer veel kennis over natuursteen maakt dit dat Wagemaker een uniek bedrijf in Nederland is. Door de grote hoeveelheid voorraad van natuursteen platen is het bij ons mogelijk om zelf uw materiaal uit te kiezen voor de grafsteen. Wij kunnen grafstenen in Leiden binnen 6 weken plaatsen.

Grafsteen kopen Leiden? Zonder extra kosten?

Wij plaatsen kosteloos de grafsteen in Leiden Verborgen kosten zoals plaatsingskosten komt u bij ons niet tegen. De enige bijkomende kosten zijn de kosten die de gemeente Leiden oplegt.

Mogelijkheden bekijken?

Wilt u zelf eens rondkijken wat de mogelijkheden voor u zijn, of dat ze aansluiten bij uw wensen? Of samen met ons een geheel eigen ontwerp opstellen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer

Gemeentelijke informatie:

Begraafplaats & Crematorium Rhijnhof
Laan te Rhijnhof 4
2332 HZ Leiden

R.K. begraafplaats Zijlpoort
Haven 64
2312 ML Leiden