Gedenksteen Mijnsheerenland

Gedenkstenen zijn er in verschillende soorten. Zo is een grafzerk, ook wel een liggende grafsteen genoemd, is eigenlijk de klassieke grafmonument zoals ze vroeger veelal gebruikt werden. Daarnaast zijn er simpele gedenkstenen als een een staande grafsteen, maar een gedenksteen Mijnsheerenland kan ook een compleet grafsteen met omranding zijn. Bekijk hier de vele voorbeelden van gedenkstenen.

Wagemaker Marmer & Graniet is specialist in het leveren van gedenkstenen in Mijnsheerenland.

Levertijd voor een gedenksteen in Mijnsheerenland

Wagemaker Marmer & Graniet is één van de weinig bedrijven in Nederland die haar grafmonumenten zelf vervaardigd. Door een zeer gemoderniseerd machinepark, personeel met zeer veel kennis over natuursteen maakt dit dat Wagemaker een uniek bedrijf in Nederland is. Door de grote hoeveelheid voorraad van natuursteen platen is het bij ons mogelijk om zelf uw materiaal uit te kiezen voor de gedenksteen. Wij kunnen gedenkstenen in Mijnsheerenland binnen 6 weken plaatsen.

Meer mogelijkheden van gedenkstenen in Mijnsheerenland

bekijken?

Wilt u zelf eens rondkijken wat de mogelijkheden voor u zijn, of dat ze aansluiten bij uw wensen? Of samen met ons een geheel eigen ontwerp opstellen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Alle grafmonumenten bekijken
Direct een afspraak maken
Online Grafmonumenten Brochure Bekijken

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer

Gemeentelijke informatie:

Begraafplaats,
Raadhuislaan 42,
3271 BT Mijnsheerenland.