Grafzerk Ridderkerk

Een grafzerk, ook wel een liggende grafsteen genoemd, is eigenlijk de klassieke grafmonument zoals ze vroeger veelal gebruikt werden. Deze klassieke grafzerken werden gebruikt om grafkelders af te denken. Tegenwoordig worden grafzerken ook op enkele graven in Ridderkerk toegepast.

In Ridderkerk zijn twee begraafplaatsen, Rusthof en Vredehof. Beide begraafplaatsen zijn gevestigd aan de Lagendijk. Op de begraafplaats ‘Rusthof’ worden alleen bijzettingen bij bestaande familiegraven uitgevoerd. Wagemaker Marmer & Graniet is specialist in het leveren van grafzerken in Ridderkerk. Wij kunnen dan ook een uitgebreid aanbod aan grafzerken leveren:

Levertijd voor een grafzerk in Ridderkerk

Wagemaker Marmer & Graniet is één van de weinig bedrijven in Europa die haar grafmonumenten zelf vervaardigd. Door een zeer gemoderniseerd machinepark, personeel met zeer veel kennis over natuursteen maakt dit dat Wagemaker een uniek bedrijf in Nederland is. Door de grote hoeveelheid voorraad van natuursteen platen is het bij ons mogelijk om zelf uw materiaal uit te kiezen voor de grafsteen. Wij kunnen grafzerken in Ridderkerk binnen 6 weken plaatsen.

Meer mogelijkheden van grafzerken in Ridderkerk bekijken?

Wilt u zelf eens rondkijken wat de mogelijkheden voor u zijn, of dat ze aansluiten bij uw wensen? Of samen met ons een geheel eigen ontwerp opstellen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer

Gemeentelijke informatie:

Algemene begraafplaats ‘Vredehof’ te Ridderkerk
Lagendijk 112,
2981 EN Ridderkerk.

Begraafplaats ‘Rusthof’ te Ridderkerk,
Lagendijk 50,
2981 EN Ridderkerk.

Alle grafmonumenten bekijken
Direct een afspraak maken
Online Grafmonumenten Brochure Bekijken