Grafstenen Rucphen en omgeving

Wagemaker Marmer en Graniet heeft meer dan 80 jaar ervaring. We plaatsen regelmatig grafstenen in Rucphen en omgeving. Wij zijn leverancier van grafmonumenten en grafstenen in de regio Rucphen. Grafstenen plaatsen wij op de volgende begraafplaatsen in Rucphen:

  • Begraafplaats Rucphen
  • Kerkhof Rucphen
  • Begraafplaats Schijf
  • Begraafplaat Sprundel
  • Kerkhof Zegge
  • Begraafplaats St. Willibrord
  • Kerkhof St. Willibrord
  • Kerkhof Zegge

Wij bieden een ruime keuze aan grafmonumenten voor op de begraafplaatsen in Rucphen. Grafstenen in standaard modellen, een bijzonder monument of een geheel eigen ontwerp grafsteen. Wij helpen u verder. Wij maken tekeningen van grafmonumenten en vragen de vergunningen aan bij de gemeente of desbetreffende instantie in Rucphen. Grafstenen worden door ons zonder extra kosten geplaatst.

Bezoek onze showroom en showtuin

Hart - tekening

Vanaf de begraafplaatsen in Rucphen tot in onze showroom in Middelharnis is het iets minder dan 50 min. rijden. U vindt hier één van de grootste showrooms, showtuins in de regio met meer dan 100 tal grafstenen die tentoongesteld staan. U kunt hier op uw gemak een impressie krijgen van wat er allemaal mogelijk is.

Onze adviseurs staan voor u klaar om u bij te staan met het uitzoeken van een grafsteen of urnenmonument.

Er is bij ons voldoende parkeergelegenheid en u kunt hier gratis parkeren.

Levertijd voor een grafsteen in Rucphen

Wagemaker Marmer & Graniet is één van de weinig bedrijven in Nederland die haar grafmonumenten zelf vervaardigd. Door een zeer gemoderniseerd machinepark, personeel met zeer veel kennis over natuursteen maakt dit dat Wagemaker een uniek bedrijf in Nederland is. Door de grote hoeveelheid voorraad van natuursteen platen is het bij ons mogelijk om zelf uw materiaal uit te kiezen voor de grafsteen. Wij kunnen grafstenen in Rucphen of omgeving binnen 6 weken plaatsen.

Geen extra kosten

Wij plaatsen kostenloos de grafsteen in Breda. Verborgen kosten zoals plaatsingskosten komt u bij ons niet tegen. De enige bijkomende kosten zijn de kosten die de gemeente Rucphen oplegt.

Mogelijkheden bekijken?

Wilt u zelf eens rondkijken wat de mogelijkheden voor u zijn, of dat ze aansluiten bij uw wensen? Of samen met ons een geheel eigen ontwerp opstellen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer
Grafmonumenten bekijken
Direct een afspraak maken
Online grafmonumenten brochure bekijken

Gemeentelijke informatie:

Begraafplaats
Kerkstraat 28
4715 Rucphen

Begraafplaats
Sint Antonisstraat 45
Schijf

Begraafplaat
Hertogstraat 13A
4714 BW Sprundel

Begraafplaats
Kaaistraat
St. Willebrord

Kerkhof
Dorpsstraat
St. Willebrord

Kerkhof
Hoefstraat
Zegge