Wagemaker Marmer & Graniet is ook een geschikte leverancier voor het maken van een Islamitische grafsteen. Met ons tekenprogramma kunnen we ook teksten in het Arabisch maken. Voor het monument en de begraafplaats gelden speciale voorschriften. De overledene wordt begraven op de rechterzij met het hoofd naar Mekka gericht. Ieder monument moet een open gedeelte hebben in de steen en fundering zodat de ziel kan opvaren.

In Nederland zijn er steeds meer begraafplaatsen met een een Islamitisch gedeelte of een aparte Islamitische begraafplaats zoals in Bergen op Zoom.

Model

Het gekozen model en de kleur graniet is erg belangrijk voor de uitstraling van het monument. Vaak wordt er een effen zwart of witte granietsoort toegepast. Als model is de golfkop veelgekozen of een model met minaret.

Showtuin

In onze ruime showtuin te Middelharnis kunnen we u voorbeelden tonen van een Islamitische grafsteen. Ook kunnen we de verschillende materialen tonen en een vrijblijvende prijsopgave met tekening maken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer