Naast grafmonumenten van graniet, merken wij steeds meer dat de vraag naar een natuurlijke grafsteen groeit. Bij natuurlijke grafstenen kunt u denken aan: zwerfkeien als grafsteen, ruwe grafsteen, natuurlijke zuilen of kleine rotsen als grafsteen. Uiteraard is iedere grafsteen van natuursteen Acheter cialis en ligne france

een natuurlijk grafmonument doordat dit materiaal afkomstig is uit de natuur. Wij noemen het een natuurlijke grafsteen als de oppervlakte wat ruwer en oneffen is. 

Om aan deze vraag te kunnen voldoen hebben wij ons aanbod met natuurlijke grafstenen uitgebreid. Zo vindt u in onze showroom een natuurlijke letterplaat van het materiaal Opaal met een omranding. Maar we daarnaast hebben wij we ook een aantal basalt zuilen geplaatst die samen een mooie bijzondere grafsteen kunnen vormen.

In onze showtuin hebben we een uitgebreid aanbod met zwerfkeien als grafsteen, daar hebben we enkele kleine keien en rotsen als grafsteen aan toegevoegd. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, u kunt hierbij denken aan donker grijze keien, maar ook roodachtig, blauw, groen, licht geel-achtige materialen.

Mooie combinaties van verschillende materialen

Bij natuurlijke monumenten worden veelal materialen gecombineerd, zo worden de letters veelal uitgevoerd in brons of rvs, een andere mogelijkheid is de tekst middels een glasplaatje. De omranding bij een natuurlijk monument wordt veelal gemaakt middels flagstones of bijvoorbeeld Cortenstaal.

Bijzonder grafmonument – Unieke grafstenen

Het mooie aan een natuurlijke grafsteen is dat ieder grafmonument bijzonder is. Het is niet mogelijk twee dezelfde monumenten te maken. Uiteraard kunnen de ideeën wel hetzelfde zijn, maar het resultaat is altijd uniek, door het karakter van het materiaal.

 

Bent u benieuwd naar de nieuwe natuurlijke grafstenen in onze showroom en showtuin, u kunt altijd vrijblijvend naar binnen lopen.