Budget grafstenen


In ons assortiment van grafstenen bieden wij ook enkele budget grafstenen aan. Deze budget grafmonumenten zijn leverbaar in 2 modellen en in 1 kleur, de Steel Grey graniet. Deze granietsoort is kwalitatief een uitstekend materiaal en heeft een rustig uiterlijk. Wij leveren de grafsteen met omranding en incl. grind.

In onze showtuin hebben we de 2 modellen opgesteld, u bent van harte welkom om deze te komen bekijken. Tevens maken wij dan vrijblijvend voor u een voorbeeld met tekst op schaal. Zo krijgt u een goed beeld hoe het er in werkelijkheid uit komt te zien.

Budget grafmonumenten binnen 6-8 weken geplaatst

Onze budget grafstenen zijn uit voorraad leverbaar. Wij kunnen deze dan ook op korte termijn plaatsen. De levertijd van de budget grafmonument is met name afhankelijk van de vergunning. Daarom houden wij een termijn van 6-8 weken aan.

Budget grafsteen modellen

Momenteel bieden wij 2 modellen aan in onze budget collectie. Deze vindt u hieronder.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer