Het team dat voor u klaar staat(v.l.n.r);
Jan de Geus, Francien Wagemaker, Senny Wagemaker, Allard Troost, Cor Wagemaker, Jessica Wagemaker, Theo van Dongen, gehurkt; Edwin Tiggelman.

Cor Wagemaker  – Directeur – Allround steenhouwer

Francien Wagemaker-Ras – Directrice – Administratie

Edwin Tiggelman – Adviseur – Steller

Senny Wagemaker – Directeur – Adviseur – Steller

Jan de Geus – Boekhouder

Jessica Wagemaker – Directeur – Online marketeer

Over ons

Cor Wagemaker heeft een team van gekwalificeerde natuursteenbewerkers die zijn gespecialiseerd in het maken van natuursteen grafmonumenten.

Wij werken alleen met kwalitatief hoogstaande materialen om klanten in hun wensen te voorzien. Ons team deelt graag zijn kennis om u te voorzien van het juiste advies, zodat u de juiste beslissing kan nemen.

In onze werkplaats met moderne machines produceren wij uw natuursteen producten op maat.  Naast de moderne machines beschikken onze medewerkers ook over de kennis en kunde om de materialen met de hand te bewerken. Sommige bewerkingen blijven handwerk en daar kan geen machine tegen op. Het bewerken kost jaren aan ervaringen. Wij hebben deze ervaring in huis.
Wilt u meer weten over ons? Neem dan contact met ons op.

WIE WE ZIJN

Hier zal ik kort wat vertellen over ons:
Wagemaker Marmer & Graniet heb ik opgericht in 1985, toen vond ik het tijd om mijn eigen steenhouwerij te beginnen, aldus Cor Wagemaker. Voordat ik dit bedrijf begon heb ik 17 jaar in het natuursteen bedrijf van mijn vader gewerkt in Leiden. Het familiebedrijf is in 1932 opgericht, ik ben opgegroeid met natuursteen. Mijn vader en broers hebben ook allemaal in dit bedrijf gewerkt. Met recht een echt familiebedrijf!

Met passie en vol overgave, wij zijn geen fabriek!

Bijzonder trots ben ik op het feit dat ook mijn oudste zoon inmiddels in dit bedrijf actief is, het natuursteen heeft ook hem gegrepen. Daarnaast bestaat het team uit 9 enthousiaste medewerkers. Met zijn allen maken wij in de werkplaats de producten op maat en naar wens van de klant.

Natuursteen bewerken? ‘Het blijft vakmanschap’!

Naast de moderne machines beschikken onze medewerkers ook over de kennis en kunde om de materialen met de hand te bewerken. Sommige bewerkingen blijven handwerk en daar kan geen machine tegen op. Het bewerken kost jaren aan ervaringen. Wij hebben deze ervaring in huis, dat maakt mij trots, aldus Cor Wagemaker.