Grafsteen versteend hout


In de laatste jaren zien we steeds meer bijzondere materialen toegepast worden bij grafstenen, één daarvan is versteend hout. Versteend hout is een bijzonder en exclusief materiaal, wat een bijzonder effect geeft aan een grafsteen. Versteend hout kan op diverse manieren worden toegepast bij een grafmonument. De meest populaire manier is versteend hout als lettersteen van het grafmonument.

Wagemaker Marmer & Graniet levert naast grafmonumenten van natuursteen ook grafmonumenten mer RVS. Wij hebben tevens een voorbeeld in onze showtuin staan.

Unieke combinaties van materialen
Bij een versteend hout grafsteen zien we veelal een combinatie van materialen. Zo worden er veelal RVS of bronzen letters toegepast bij versteend hout of er wordt gekozen voor een combinatie met glas of Cortenstaal.

Levertijd
Wagemaker Marmer & Graniet werkt samen met onze zakenpartner die leverancier is van versteen hout. Wij hebben gekozen voor een partner die staat voor dezelfde waarden, zoals oog voor details. De gemiddelde levertijd is 8-10 weken.

Elementen van versteend hout op het grafmonument

Naast een compleet versteend hout grafmonument bieden wij ook nog de mogelijkheid om elementen van hout in een grafmonument te verwerken. Hierbij kunt u denken aan een houten omranding of letterplaat. Enkele voorbeelden van elementen in het grafmonument van versteend hout:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer