Een kindergrafsteen is geschikt voor een kindergraf. Kindergraven hebben veelal andere afmetingen dan de rest van de graven, wij houden hier rekening mee en zorgen dat de kindergrafsteen op maat gemaakt wordt. Bij een grafsteen voor een kind wordt er veelal een bijzonder monument gecreëerd door het combineren van materialen en vormen. Vormen die veel gekozen worden zijn die van een teddybeer of vlinder.

Maar er kan ook gebruik gemaakt worden van bekende figuren, tekst in eigen handschrift of het aanbrengen van een tekening, hand of voetafdruk. Wij proberen op de juiste manier uw wensen te vertalen in mogelijkheden om zo een waardig kindermonument te maken.

Snelle levertijden van kindergrafmonumenten bij Wagemaker Marmer & Graniet

Wij kunnen een grafsteen voor een kind vaak snel leveren en hebben ervaren dat dit voor nabestaanden zeer wenselijk is. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats waar de kindergrafsteen geheel op maat gemaakt wordt, kunnen wij snelle levertijd waarmaken. Tevens kunt u, indien gewenst, tussendoor nogmaals komen kijken hoe het ontwerp wordt.

Meer weten over kindergrafstenen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, prijzen of de mogelijkheden betreft een grafsteen voor een kindergraf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan altijd open om met u in gesprek te gaan over wat er wel kan en wat niet.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer