Wagemaker Marmer & Graniet is gespecialiseerd in het maken en plaatsen van grafstenen. Naast het leveren van nieuwe grafstenen, kunnen wij u ook van dienst zijn met een bijwerken van een grafsteen met een extra tekst. Dit is een bijzonder onderdeel van het vak, hiervoor is de juiste kennis en materiaal voor benodigd. Onze stelploeg komt bijna dagelijks op de begraafplaats om grafmonument op te halen voor het bijzetten en weer terug te plaatsen.

Om een bestaand grafmonument te voorzien van extra tekst is het noodzakelijk dat wij de grafsteen ophalen van de begraafplaats. In onze werkplaats gaan wij vervolgens aan de slag met het bijzetten van de nieuwe tekst. We verven tevens de bestaande inscriptie opnieuw in, dit om kleur verschil te voorkomen. Nadat het monument weer gereed is, plaatst onze stelploeg deze weer terug op de begraafplaats.

Offerte opvragen?

Wilt u werkzaamheden aan een grafmonument laten uitvoeren? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan, wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen en wat de kosten hiervan kunnen zijn.

Offerte aanvragen voor het opknappen van het grafmonument