Teksten voor op een grafsteen

Het bepalen van de tekst op een grafsteen, ook wel grafschrift genoemd, is een persoonlijke aangelegenheid. Het is aan de nabestaanden om de tekst te bepalen. Het ontwerp van de grafsteen kan bepalend zijn voor tekst, houdt rekening met de ruimte die de grafsteen biedt. Denk daarbij ook aan of er later nog een naam bij moet worden gezet of dat dit niet het geval is.

Onderstaand ziet u enkele voorbeelden van veelvoorkomende grafschriften voor op een grafsteen of grafmonument.  Tevens kunt gratis een PDF downloaden met meer dan 100 voorbeelden van grafsteen teksten.

Mocht u advies willen over de tekst of grafschrift op het grafmonument voor uw dierbare, neemt u dan gerust contact met ons op.

Voorbeeldtekst op grafsteen:

Ter herinnering aan

Ter nagedachtenis aan

Ter gedachtenis aan

Hier rust

Voor altijd in ons hart

In Memoriam

In liefde gedenken wij

Liefdevolle herinnering aan

Met liefde in onze gedachten

Je leeft voor altijd in ons hart

In de verwachting van de Jongste Dag ligt hier

ONVERGETELIJK

Voor uitgebreide voorbeelden van grafschriften, bijzondere grafsteen teksten, complete voorbeelden van teksten, afsluitende teksten en spreuken, download dan onze PDF met voorbeeldteksten voor op een grafsteen.

Wilt u zich een beeld vormen hoe de tekst op het monument komt, bekijk dan eens onze online brochure.

Gratis PDF downloaden

Met zorg hebben wij een meer dan 100 voorbeelden van grafsteen teksten voor u op een rijtje gezet. U kunt de PDF downloaden door hieronder je e-mailadres in te vullen. U kunt de PDF direct bekijken.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw woonplaats(verplicht)