Grafstenen Halderberge

Wagemaker Marmer en Graniet heeft meer dan 80 jaar ervaring. We plaatsen regelmatig grafstenen in gemeente Halderberge en omgeving. Wij zijn leverancier van grafmonumenten en grafstenen in de gemeente Halderberge. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor het opknappen van een grafsteen. Grafstenen plaatsen wij op de volgende begraafplaatsen in de gemeente Halderberge en omgeving:

  • Begraafplaats Bosschenhoofd
  • Begraafplaats Oudenbosch
  • Kerkhof Hoeven
  • Kerkhof Stampersgat
  • R.K. Begraafplaats Laurentius
  • Oude Begraafplaats Oud Gastel

Wij bieden een ruime keuze aan grafmonumenten voor op de begraafplaatsen in gemeente Halderberge. Grafstenen in standaard modellen, een bijzonder monument of een geheel eigen ontwerp grafsteen. Wij helpen u verder. Wij maken tekeningen van grafmonumenten en vragen de vergunningen aan bij de gemeente of desbetreffende instantie in Halderberge. Grafstenen worden door ons zonder extra kosten geplaatst.

Bezoek onze showroom en showtuin

Hart - tekening

Vanaf de begraafplaatsen in de gemeente Halderberge tot in onze showroom in Middelharnis is het minder dan 40 min. rijden. Er is bij ons voldoende parkeergelegenheid en u kunt hier gratis parkeren. Onze adviseurs staan voor u klaar om u bij te staan met het uitzoeken van een grafsteen of urnenmonument.

Levertijd voor een grafsteen in Halderberge

Wagemaker Marmer & Graniet is één van de weinig bedrijven in Nederland die haar grafmonumenten zelf vervaardigd. Door een zeer gemoderniseerd machinepark, personeel met zeer veel kennis over natuursteen maakt dit dat Wagemaker een uniek bedrijf in Nederland is. Door de grote hoeveelheid voorraad van natuursteen platen is het bij ons mogelijk om zelf uw materiaal uit te kiezen voor de grafsteen. Wij kunnen grafstenen in de gemeente Halderberge binnen 6 weken plaatsen.

Geen extra kosten

Wij plaatsen kosteloos de grafsteen in de omgeving Halderberge. Verborgen kosten zoals plaatsingskosten komt u bij ons niet tegen. De enige bijkomende kosten zijn de kosten die de gemeente Halderberge oplegt.

Mogelijkheden bekijken?

Wilt u zelf eens rondkijken wat de mogelijkheden voor u zijn, of dat ze aansluiten bij uw wensen? Of samen met ons een geheel eigen ontwerp opstellen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer

Gemeentelijke informatie:

Begraafplaats Bosschenhoofd
Pastoor Breugelstraat
Bosschenhoofd

Kerkhof Hoeven
Sint Janstraat
Hoeven

RK Begraafplaats Laurentius
Mgr. Meeuwssenstraat
Oud Gastel

Oude Begraafplaats
Oude Steenstraat
Oud Gastel

Begraafplaats
Strijmondlaan
Oudenbosch

Kerkhof
Dennis Leestraat 25
4754 Stampersgat

Grafmonumenten bekijken
Direct een afspraak maken
Online grafmonumenten brochure bekijken