Grafstenen Brielle

Wagemaker Marmer en Graniet heeft meer dan 80 jaar ervaring. Wij komen dan ook al jaren in de gemeente Brielle en plaatsen regelmatig grafstenen in gemeente Brielle en omgeving. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor het opknappen van een grafsteen. Ook voor het toevoegen van een inscriptie op een bestaande grafsteen kunt u bij ons terecht. Grafstenen plaatsen wij op de volgende begraafplaatsen in de gemeente Brielle en omgeving:

  • Nieuwe Algemene Begraafplaats te Brielle
  • Oude Algemene Begraafplaats te Brielle
  • Oude RK-Begraafplaats te Brielle
  • Begraafplaats Vierpolders
  • Algemene Begraafplaats te Zwartewaal

Wij bieden een ruime keuze aan grafmonumenten voor op de begraafplaatsen in gemeente Brielle. Grafstenen in standaard modellen, een bijzonder monument of een geheel eigen ontwerp grafsteen. Wij helpen u verder. Wij maken tekeningen van grafmonumenten en vragen de vergunningen aan bij de gemeente of desbetreffende instantie in Westvoorne. Grafstenen worden door ons zonder extra kosten geplaatst.

Bezoek onze showroom en showtuin

Hart - tekening

Vanaf de begraafplaatsen in de gemeente Brielle tot in onze showroom in Middelharnis is het minder dan 35 min. rijden. Er is bij ons voldoende parkeergelegenheid en u kunt hier gratis parkeren. Onze adviseurs staan voor u klaar om u bij te staan met het uitzoeken van een grafsteen of urnenmonument.

Levertijd voor een grafsteen in Brielle

Wagemaker Marmer & Graniet is één van de weinig bedrijven in Nederland die haar grafmonumenten zelf vervaardigd. Door een zeer gemoderniseerd machinepark, personeel met zeer veel kennis over natuursteen maakt dit dat Wagemaker een uniek bedrijf in Nederland is. Door de grote hoeveelheid voorraad van natuursteen platen is het bij ons mogelijk om zelf uw materiaal uit te kiezen voor de grafsteen. Wij kunnen grafstenen in de gemeente Brielle binnen 6 weken plaatsen.

Geen extra kosten

Wij plaatsen kosteloos de grafsteen in de omgeving Brielle. Verborgen kosten zoals plaatsingskosten komt u bij ons niet tegen. De enige bijkomende kosten zijn de kosten die de gemeente Brielle oplegt.

Mogelijkheden bekijken?

Wilt u zelf eens rondkijken wat de mogelijkheden voor u zijn, of dat ze aansluiten bij uw wensen? Of samen met ons een geheel eigen ontwerp opstellen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer

Gemeentelijke informatie:

Nieuwe Algemene Begraafplaats
G.J. van den Boogerdweg 35
3232 EB Brielle

Oude RK-Begraafplaats
Kloosterweg 33
3232 LB Brielle

Oude Algemene Begraafplaats
G.J. van den Boogerdweg 2
3232 EB Brielle

Begraafplaats Vierpolders
Dijckpotingen
Vierpolders

Algemene Begraafplaats
Wouddijk 11
3238 LG Zwartewaal