Grafstenen Mijnsheerenland

Wagemaker Marmer & Graniet behoort tot de grootste leverancier van grafstenen in de regio van Mijnsheerenland. Wanneer u op zoek bent naar een grafsteen voor op de begraafplaats in Mijnsheerenland, kunt u dan ook bij Wagemaker Marmer & Graniet terecht. Al jaren zijn wij specialist in grafstenen. U kunt bij ons terecht voor grafstenen in Mijnsheerenland, van standaard modellen tot compleet eigen ontwerpen grafstenen.

Bezoek onze showroom en showtuin

Hart - tekening

Wij beschikken over één van de grootste showrooms in de regio, met meer dan 100-tal grafsteen modellen kunt u op uw gemak inspiratie opdoen en erachter komen wat aansluit bij uw wenen. Vanaf de begraafplaats aan de Raadhuislaan te Mijnsheerenland tot in onze showroom in Middelharnis is het minder dan 30 min. rijden. U vindt bij ons voldoende parkeergelegenheid en u kunt hier gratis parkeren. Onze adviseurs staan voor u klaar om u bij te staan met het uitzoeken van een grafsteen of urnenmonument.

Levertijd voor een grafsteen in Mijnsheerenland

Wagemaker Marmer & Graniet is één van de weinig bedrijven in Europa die haar grafmonumenten zelf vervaardigd. Door onze eigen productie kunnen wij kwaliteit garanderen en snelle levertijd waarmaken. Een grafsteen in Mijnsheerenland kan door ons binnen 6 weken geplaatst worden.

Door een zeer gemoderniseerd machinepark, personeel met zeer veel kennis over natuursteen maakt dit dat Wagemaker een uniek bedrijf in Nederland is. Wij hebben veel natuursteen op voorraad, waaruit wij de grafmonumenten vervaardigen, doordat wij de grafstenen zelf produceren. Zo kunt u letterlijk kiezen uit welke stuk u de grafsteen zou willen hebben.

Geen extra kosten

Wij plaatsen kosteloos de grafsteen in Mijnsheerenland. Verborgen kosten zoals plaatsingskosten komt u bij ons niet tegen.

Mogelijkheden bekijken?

Wilt u zelf eens rondkijken wat de mogelijkheden voor u zijn, of dat ze aansluiten bij uw wensen? Of samen met ons een geheel eigen ontwerp opstellen? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Of bekijk online onze brochure.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer
Grafmonumenten bekijken
Direct een afspraak maken
Online Grafmonumenten Brochure Bekijken

Gemeentelijke informatie:

Begraafplaats,
Raadhuislaan 42,
3271 BT Mijnsheerenland.