Grafstenen Oosterhout

Wagemaker Marmer en Graniet heeft meer dan 80 jaar ervaring. We plaatsen regelmatig grafstenen in Oosterhout en omgeving. Wij zijn leverancier van grafmonumenten en grafstenen in de regio Oosterhout. Grafstenen plaatsen wij op de volgende begraafplaatsen in Oosterhout:

  • Algemene begraafplaats Leijsenakkers
  • Kloosterkerk Sint Paulusabdij begraafplaats
  • Kerkhof Protestantsekerk
  • Joodse begraafplaats Pannenhuisstraat Oosterhout

Wij bieden een ruime keuze aan grafmonumenten voor op de begraafplaatsen in Oosterhout. Grafstenen in standaard modellen, een bijzonder monument of een geheel eigen ontwerp grafsteen. Wij helpen u verder. Wij maken tekeningen van grafmonumenten en vragen de vergunningen aan bij de gemeente of desbetreffende instantie in Oosterhout. Grafstenen worden door ons zonder extra kosten geplaatst.

Bezoek onze showroom en showtuin

Hart - tekening

Vanaf de begraafplaatsen in Oosterhout tot in onze showroom in Middelharnis is het iets meer dan 50 min. rijden. U vindt hier één van de grootste showrooms, showtuins in de regio. U kunt hier op uw gemak een impressie krijgen van wat er allemaal mogelijk is.

Onze adviseurs staan voor u klaar om u bij te staan met het uitzoeken van een grafsteen of urnenmonument.

Er is bij ons voldoende parkeergelegenheid en u kunt hier gratis parkeren.

Levertijd voor een grafsteen in Oosterhout

Wagemaker Marmer & Graniet is één van de weinig bedrijven in Europa die haar grafmonumenten zelf vervaardigd. Door een zeer gemoderniseerd machinepark, personeel met zeer veel kennis over natuursteen maakt dit dat Wagemaker een uniek bedrijf in Nederland is. Door de grote hoeveelheid voorraad van natuursteen platen is het bij ons mogelijk om zelf uw materiaal uit te kiezen voor de grafsteen. Wij kunnen grafstenen in Oosterhout binnen 6 weken plaatsen.

Grafsteen kopen Oosterhout? Zonder extra kosten

Wij plaatsen kosteloos de grafsteen in Oosterhout. Verborgen kosten zoals plaatsingskosten komt u bij ons niet tegen. De enige bijkomende kosten zijn de kosten die de gemeente Oosterhout oplegt.

Mogelijkheden bekijken?

Wilt u zelf eens rondkijken wat de mogelijkheden voor u zijn, of dat ze aansluiten bij uw wensen? Of samen met ons een geheel eigen ontwerp opstellen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer
Grafmonumenten bekijken
Direct een afspraak maken
Online Grafmonumenten Brochure Bekijken

Gemeentelijke informatie:

Algemene begraafplaats Leijsenakkers
Veerseweg 42
4901ZE Oosterhout

Kloosterkerk Sint Paulusabdij
Hoogstraat 80
Oosterhout

Kerkhof Protestantsekerk
Nieuw Bouwlingstraat 37
4901KJ Oosterhout

Joodse begraafplaats
Pannenhuisstraat
Oosterhout