Grafstenen Oud-Beijerland

De gemeente Oud-Beijerland heeft één algemene begraafplaats, deze is gevestigd aan het dievenpad. Op deze begraafplaats vinden alle begrafenissen en as bezorgingen plaats. De begraafplaats beschikt over algemene graven en particuliere graven en een urnenmuur. Daarnaast is er in Oud-Beijerland nog een Joodse begraafplaats aan de Prinses Irenestraat een een begraafplaats van de RK-kerk St. Antonius van Padua aan de Karel Doormanstraat.

Wanneer u op zoek bent naar een grafsteen voor op de begraafplaats in Oud-Beijerland, kunt u bij Wagemaker Marmer & Graniet terecht. Al jaren zijn wij specialist in grafstenen. In Oud-Beijerland  plaatsten wij diverse grafmonumenten van standaard modellen tot compleet eigen ontwerpen grafstenen.

Bezoek onze showroom en showtuin

Hart - tekening

Vanaf de begraafplaats aan het Dievenpad te Oud-Beijerland tot in onze showroom in Middelharnis is het minder dan 35 min. rijden. Er is bij ons voldoende parkeergelegenheid en u kunt hier gratis parkeren. Onze adviseurs staan voor u klaar om u bij te staan met het uitzoeken van een grafsteen of urnenmonument.

Levertijd voor een grafsteen in Oud-Beijerland

Wagemaker Marmer & Graniet is één van de weinig bedrijven in Europa die haar grafmonumenten zelf vervaardigd. Door een zeer gemoderniseerd machinepark, personeel met zeer veel kennis over natuursteen maakt dit dat Wagemaker een uniek bedrijf in Nederland is. Wij hebben veel natuursteen op voorraad, waaruit wij de grafmonumenten vervaardigen, doordat wij de grafstenen zelf produceren. Wij kunnen grafstenen in Oud-Beijerland binnen 6 weken plaatsen.

Geen extra kosten

Wij plaatsen kosteloos de grafsteen in Oud-Beijerland. Verborgen kosten zoals plaatsingskosten komt u bij ons niet tegen.

Mogelijkheden bekijken?

Of u nou op zoek bent naar grafzerken, gedenkstenen of een grafmonument voor in Oud-Beijerland, u kunt ze rustig bekijken in onze showroom. Wilt u zelf eens rondkijken wat de mogelijkheden voor u zijn, of dat ze aansluiten bij uw wensen? Of samen met ons een geheel eigen ontwerp opstellen? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Of bekijk online onze brochure.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer
Grafmonumenten bekijken
Direct een afspraak maken
Online Grafmonumenten Brochure Bekijken

Gemeentelijke informatie:

Algemene begraafplaats te Oud-Beijerland
Dievenpad 1,
3262 JT Oud-Beijerland.

Grafstenen Oud-Beijerland – Verschillende mogelijkheden

Op de begraafplaats van Oud-Beijerland mogen alleen grafmonumenten van duurzame materialen geplaatst worden, u kunt hierbij denken aan natuursteen, metaal, keramiek of een verduurzaamde houtsoort.

Oud-Beijerland kent verschillende graven waarbij verschillende grafmonumenten geplaatst mogen worden:

Grafsteen algemeen graf in Oud-Beijerland:

Op deze graven mag klein liggende grafsteen worden geplaatst met de maximale afmeting van 50x60cm. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het grafmonument voldoet aan de gestelde eisen van de begraafplaats. Enkele voorbeelden van mogelijke grafstenen op deze graven:

Grafsteen op eigen graven/ particuliere graven:

Op deze graven is het toegestaan een staande grafsteen of een liggende grafsteen te plaatsen. Ook een combinatie tussen een staande en liggende steen is toegestaan. Enkele voorbeelden van mogelijke grafstenen op deze graven:

Meer grafsteen voorbeelden bekijken