Grafstenen Ridderkerk

In Ridderkerk zijn twee begraafplaatsen, Rusthof en Vredehof. Beide begraafplaatsen zijn gevestigd aan de Lagendijk. Op de begraafplaats ‘Rusthof’ worden alleen bijzettingen bij bestaande familiegraven uitgevoerd.

Wanneer u op zoek bent naar een grafsteen voor op de begraafplaats in Ridderkerk, kunt u bij Wagemaker Marmer & Graniet terecht. Al jaren zijn wij specialist in grafstenen. Van standaard modellen tot compleet eigen ontwerpen grafstenen.

Bezoek onze showroom en showtuin

Hart - tekening

Vanaf de begraafplaats ‘Vredehof’ tot in onze showroom in Middelharnis is het minder dan 35 min. rijden. Er is bij ons voldoende parkeergelegenheid en u kunt hier gratis parkeren. Onze adviseurs staan voor u klaar om u bij te staan met het uitzoeken van een grafsteen of urnenmonument.

Levertijd voor een grafsteen in Ridderkerk

Wagemaker Marmer & Graniet is één van de weinig bedrijven in Europa die haar grafmonumenten zelf vervaardigd. Door een zeer gemoderniseerd machinepark, personeel met zeer veel kennis over natuursteen maakt dit dat Wagemaker een uniek bedrijf in Nederland is. Door de grote hoeveelheid voorraad van natuursteen platen is het bij ons mogelijk om zelf uw materiaal uit te kiezen voor de grafsteen. Wij kunnen grafstenen in Ridderkerk binnen 6 weken plaatsen.

Geen extra kosten

Wij plaatsen kosteloos de grafsteen in Ridderkerk. Verborgen kosten zoals plaatsingskosten komt u bij ons niet tegen. De enige bijkomende kosten zijn de kosten die de gemeente Ridderkerk oplegt, deze zijn ongeveer 40 euro.

Mogelijkheden bekijken?

Wilt u zelf eens rondkijken wat de mogelijkheden voor u zijn, of dat ze aansluiten bij uw wensen? Of samen met ons een geheel eigen ontwerp opstellen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer
Grafmonumenten bekijken
Direct een afspraak maken
Online Grafmonumenten Brochure Bekijken

Gemeentelijke informatie:

Algemene begraafplaats ‘Vredehof’ te Ridderkerk
Lagendijk 112,
2981 EN Ridderkerk.

Begraafplaats ‘Rusthof’ te Ridderkerk,
Lagendijk 50,
2981 EN Ridderkerk.

Grafstenen Ridderkerk – Verschillende mogelijkheden

Op de begraafplaats van Ridderkerk mogen alleen grafmonumenten van duurzame materialen geplaatst worden, u kunt hierbij denken aan natuursteen, metaal, keramiek of een verduurzaamde houtsoort.

Ridderkerk kent verschillende graven waarbij verschillende grafmonumenten geplaatst mogen worden:

Grafsteen algemeen graf of algemene kindergraven steentje:

Op deze graven mag een staande grafsteen of een kleine liggende grafsteen worden geplaatst. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het grafmonument voldoet aan de gestelde eisen van de begraafplaats. Enkele voorbeelden van mogelijke grafstenen op deze graven:

Grafsteen op eigen graven of enkele grafkelders:

Op deze graven is het toegestaan een staande grafsteen of een liggende grafsteen te plaatsen. Ook een combinatie tussen een staande en liggende steen is toegestaan. Enkele voorbeelden van mogelijke grafstenen op deze graven:

Meer grafsteen voorbeelden bekijken