Wagemaker Marmer & Graniet is grootste leverancier van grafmonumenten en grafstenen in de regio Rotterdam. Wij plaatsen grafstenen in Rotterdam op de volgende begraafplaatsen:

  • Gemeentelijke Begraafplaats Crooswijk
  • Gemeentelijke Begraafplaats en Crematorium te Hofwijk Delftweg
  • Gemeentelijke Begraafplaats Zuiderbegraafplaats
  • Begraafplaats en Crematorium St Laurentius

Wij bieden een ruime keuze aan grafmonumenten voor op de begraafplaatsen in Rotterdam. Grafstenen in standaard modellen, een bijzonder monument of een geheel eigen ontwerp grafsteen.

U kunt bij ons terecht voor een grafsteen voor op een algemeen graf in tot grafmonumenten voor een particulier graf. Daarnaast bieden wij goedkope grafstenen tot bijzondere grafstenen.

Wij helpen u verder. Wij maken tekeningen van grafmonumenten en vragen de vergunningen aan bij de gemeente Rotterdam. Grafstenen worden door ons zonder extra kosten geplaatst.

Bezoek aan huis

Hart - tekening

Onze adviseur Johan doet ook afspraken op locatie in de omgeving van Vlaardingen en Rotterdam. In een volledig vrijblijvend en gratis gesprek krijgt u advies over mogelijkheden, materialen en de inscriptie. Voor een afspraak bij u thuis in een vertrouwde omgeving kunt u contact opnemen via het contactformulier of bellen naar 0187 489088.

Bezoek onze showroom en showtuin

Hart - tekeningBinnen 40 minuten bent u van de begraafplaats in Rotterdam in onze showroom waar tientallen materialen en grafsteen modellen tentoongesteld staan. Onze ervaren adviseurs helpen u graag om ervoor te zorgen dat uw wensen worden omgezet in een persoonlijke grafsteen wat passend is bij de overledene. Dit kan bijvoorbeeld door het combineren van verschillende materialen zoals glas, RVS, Cortenstaal, natuursteen óf versteend hout. In onze showroom en showtuin staan meer dan 100 grafsteen modellen opgesteld waar u in alle rust de monumenten kunt bekijken.

Wij bieden voldoende parkeergelegenheid, parkeren is gratis. Onze showroom en showtuin is toegankelijk voor mindervalide.

Levertijd voor een grafmonument in Rotterdam

Als één van de weinige in Nederland, maken wij 90% van de grafmonumenten zelf in onze werkplaats, u kunt het gehele proces volgen. Wij hebben tientallen materialen op voorraad zo kunt u in Middelharnis zelf het stuk natuursteen uit kiezen waaruit de grafsteen vervaardigd kan worden. Door onze eigen productie kunnen wij snelle levertijden waarmaken en kunnen we de grafsteen in Rotterdam binnen 6 weken plaatsen.

Grafsteen kopen Rotterdam? Zonder extra kosten?

Grafstenen in Rotterdam worden door ons zonder extra kosten geplaatst. Enige kosten die nog bovenop de kosten van het grafmonument komen zijn de gemeentelijke kosten. Deze kosten betaald u aan de gemeente Rotterdam voor de vergunning. Wij vragen voor u kosteloos de vergunning aan, u hoeft hier niks voor te doen.

Mogelijkheden bekijken?

Wilt u zelf eens rondkijken wat de mogelijkheden voor u zijn, of dat ze aansluiten bij uw wensen? Of samen met ons een geheel eigen ontwerp opstellen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer

Gemeentelijke informatie:

Gemeentelijke Begraafplaats Crooswijk
Kerkhoflaan 1
3034TA Rotterdam

Gemeentelijke Begraafplaats en Crematorium
Hofwijk Delftweg 230
3046ND Rotterdam

Gemeentelijke Begraafplaats Zuiderbegraafplaats
Slinge 50
3084EB Rotterdam

Begraafplaats en Crematorium St Laurentius
Nieuwe Crooswijkseweg 123
3034PN Rotterdam

Grafmonumenten bekijken
Direct een afspraak maken
Online grafmonumenten brochure bekijken