Grafstenen Geertruidenberg

Wagemaker Marmer en Graniet heeft meer dan 80 jaar ervaring. We plaatsen regelmatig grafstenen in gemeente Geertruidenberg en omgeving. Wij zijn leverancier van grafmonumenten en grafstenen in de gemeente Geertruidenberg. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor het opknappen van een grafsteen. Grafstenen plaatsen wij op de volgende begraafplaatsen in de gemeente Geertruidenberg en omgeving:

  • Begraafplaats in Geertruidenberg
  • Bergse begraafplaats in Geertruidenberg
  • Kerkhof BAVO Kerk te Raamsdonk
  • Nieuwe kerkhof Lambertuskerk te Raamsdonk
  • Oude Kerkhof Lambertuskerk te Raamsdonk
  • Kerkhof OLV Hemelvaart te Raamsdonksveer

Wij bieden een ruime keuze aan grafmonumenten voor op de begraafplaatsen in gemeente Geertruidenberg. Grafstenen in standaard modellen, een bijzonder monument of een geheel eigen ontwerp grafsteen. Wij helpen u verder. Wij maken tekeningen van grafmonumenten en vragen de vergunningen aan bij de gemeente of desbetreffende instantie in Geertruidenberg. Grafstenen worden door ons zonder extra kosten geplaatst.

Bezoek onze showroom en showtuin

Hart - tekening

Vanaf de begraafplaatsen in de gemeente Geertruidenberg tot in onze showroom in Middelharnis is het minder dan 50 min. rijden. Er is bij ons voldoende parkeergelegenheid en u kunt hier gratis parkeren. Onze adviseurs staan voor u klaar om u bij te staan met het uitzoeken van een grafsteen of urnenmonument.

Levertijd voor een grafsteen in Geertruidenberg

Wagemaker Marmer & Graniet is één van de weinig bedrijven in Nederland die haar grafmonumenten zelf vervaardigd. Door een zeer gemoderniseerd machinepark, personeel met zeer veel kennis over natuursteen maakt dit dat Wagemaker een uniek bedrijf in Nederland is. Door de grote hoeveelheid voorraad van natuursteen platen is het bij ons mogelijk om zelf uw materiaal uit te kiezen voor de grafsteen. Wij kunnen grafstenen in de gemeente Geertruidenberg binnen 6 weken plaatsen.

Geen extra kosten

Wij plaatsen kosteloos de grafsteen in de omgeving Geertruidenberg. Verborgen kosten zoals plaatsingskosten komt u bij ons niet tegen. De enige bijkomende kosten zijn de kosten die de gemeente Geertruidenberg oplegt.

Mogelijkheden bekijken?

Wilt u zelf eens rondkijken wat de mogelijkheden voor u zijn, of dat ze aansluiten bij uw wensen? Of samen met ons een geheel eigen ontwerp opstellen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer

Gemeentelijke informatie:

Begraafplaats
Centraleweg
Geertruidenberg

Bergse begraafplaats
de Haven
Geertruidenberg

Kerkhof BAVO Kerk
Kerkplein
Raamsdonk

Nieuwe kerkhof Lambertuskerk
Kerklaan
Raamsdonk

Oude Kerkhof Lambertuskerk
Kerklaan
Raamsdonk

Kerkhof OLV Hemelvaart
Sint Jozeflaan
Raamsdonksveer

Grafmonumenten bekijken
Direct een afspraak maken
Online grafmonumenten brochure bekijken