Wagemaker Marmer & Graniet is de leverancier van grafmonumenten en grafstenen in de regio Vlaardingen. Grafstenen worden door ons geplaatst op de begraafplaatsen:

  • Begraafplaats Holy
  • Begraafplaats Emaus

Naast het leveren van nieuwe grafmonumenten kunt u ook bij ons terecht voor:

Wij bieden een ruime keuze aan grafmonumenten voor op de begraafplaatsen in Vlaardingen. Grafstenen in standaard modellen, een bijzonder monument of een geheel eigen ontwerp grafsteen. Wij helpen u verder.

Bezoek aan huis

Onze adviseur Johan doet ook afspraken op locatie in de omgeving van Vlaardingen en Rotterdam. In een volledig vrijblijvend en gratis gesprek krijgt u advies over mogelijkheden, materialen en de inscriptie. Voor een afspraak bij u thuis in een vertrouwde omgeving kunt u contact opnemen via het contactformulier, of mailen naar info@corwagemaker.nl

Maar bellen mag ook naar 0187 489088.

Bezoek onze showroom en showtuin

Hart - tekeningBinnen 45 minuten bent u van de begraafplaats ‘Holy’  in onze showroom waar tientallen materialen en modellen tentoongesteld staan. Onze ervaren adviseurs helpen u graag om ervoor te zorgen dat uw wensen worden omgezet in een persoonlijke grafsteen wat passend is bij de overledene.

Dit kan bijvoorbeeld door het combineren van verschillende materialen zoals glas, RVS, Cortenstaal, natuursteen óf versteend hout.

Afspraak bij u thuis

Onze collega Johan doet ook afspraken op locatie in de omgeving van Vlaardingen en Rotterdam. In een volledig vrijblijvend en gratis gesprek krijgt u advies over mogelijkheden, materialen en de inscriptie. Voor een afspraak bij u thuis in een vertrouwde omgeving kunt u contact opnemen via het contactformulier of bellen naar 0187 489088.

Levertijd voor een grafmonument in Vlaardingen

Doordat Wagemaker Marmer & Graniet een eigen werkplaats heeft, en als een van de weinige in Nederland, zelf 90% van haar grafmonumenten maakt kunt u het gehele proces volgen. Wij hebben tientallen materialen op voorraad zo kunt u in Middelharnis zelf het stuk natuursteen uit kiezen waaruit de grafsteen vervaardigd kan worden. Door onze eigen productie kunnen wij snelle levertijden waarmaken en kunnen we de grafsteen in Vlaardingen binnen 8-10 weken plaatsen.

Geen extra kosten

Grafstenen in Vlaardingen worden door ons zonder extra kosten geplaatst. Enige kosten die nog bovenop de kosten van het grafmonument komen zijn de gemeentelijke kosten. Deze kosten betaald u aan de gemeente voor de vergunning. Deze vergunning vragen wij kosteloos voor u aan, u hoeft hier niks voor te doen.

Mogelijkheden bekijken?

Of u nou op zoek bent naar grafmonumenten, grafzerk of kleine gedenksteen voor in Vlaardingen, u kunt ze rustig bekijken in onze showroom. Wilt u zelf eens rondkijken wat de mogelijkheden voor u zijn, of dat ze aansluiten bij uw wensen? Of samen met ons een geheel eigen ontwerp opstellen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer
Grafmonumenten bekijken
Direct een afspraak maken
Online Grafmonumenten Brochure Bekijken

Gemeentelijke Begraafplaats Emaus,
Emaus 6,
3135 JC Vlaardingen.

Gemeentelijke Begraafplaats Holy,
Olmendreef 150,
3137 CR Vlaardingen.