Grafstenen en grafmonumenten zijn in vele verschillende ontwerpen, materialen en vormen. Een grafsteen op maat gemaakt is tevens mogelijk. Een geheel eigen ontwerp grafsteen of een aanpassing op een bestaand model grafsteen. In onze showroom en showtuin hebben wij meer dan 100 grafstenen tentoongesteld, deze kunnen dienen als voorbeeld grafstenen, om een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Er zijn dan ook diverse mogelijkheden betreft een grafmonument op maat. .

Zie hieronder enkele voorbeelden van maatwerk grafstenen:

Grafsteen op maatHart - tekening

Een grafsteen op maat is bij Cor Wagemaker Grafstenen geen enkel probleem. Samen met u ontwerpen wij een grafmonument op maat, geheel naar wens van de overledenen. Een combinatie van verschillende materialen, zoals natuursteen en glas, of een natuurlijke grafsteen met Cortenstaal omranding, er is veel mogelijk.  U ontvangt een tekening van de maatwerk grafsteen op schaal, pas na uw akkoord, gaan we de grafsteen op maat in onze werkplaats vervaardigen. Uiteraard controleren wij altijd of de afmetingen de grafsteen op maat voldoet aan de eisen van de begraafplaats.

Levertijd van de grafstenen op maat

Doordat wij bij Cor Wagemaker Grafstenen beschikken over een eigen werkplaats met geavanceerde machines beschikken kunnen wij deze grafmonumenten veelal zelf maken. Daarnaast hebben wij tientallen materialen op voorraad wat maakt dat wij de grafstenen op maat veelal kunnen leveren binnen 6 weken.

Mogelijkheden bekijken?

Wilt u zelf eens rondkijken wat de mogelijkheden voor u zijn, of dat ze aansluiten bij uw wensen? Of heeft u al een grafsteen op maat ontworpen, vertel het ons, en wij vertellen wat er mogelijk is. Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Bekijk al onze grafstenen met hartvorm

Of bekijk al onze grafsteen hart modellen.

Bekijk alle grafstenen met hartvorm

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer