Grafaccessoires of grafdecoratie


Door het toevoegen van een grafaccessoire of grafdecoratie wordt een grafmonument persoonlijker gemaakt. Grafdecoratie wordt vaak toegevoegd in hetzelfde materiaal als het grafmonument. Bij het toevoegen van grafdecoratie kunt u denken aan, grafaccessoires bestaande uit: grafvazen, bloembakken, graflantaarns, grafkaarsen, foto’s en beelden.

Grafdecoratie bestellen

Bij ons in de showroom vindt u diverse voorbeelden van grafdecoratie, deze kunnen wij veelal uit voorraad leveren. Voor grafaccessoires die wij niet op voorraad hebben geldt een levertijd van ongeveer 3 weken.

U kunt altijd vrijblijvend in onze showroom diverse mogelijkheden bekijken. Nabestaanden kiezen er veelal later voor om grafdecoratie toe te voegen, mocht u niet uit de buurt komen dan kunt u terecht in onze online uitvaartwinkel. Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch of per e-mail de gewenste grafdecoratie bestellen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer
Your Content Goes Here
Your Content Goes Here, Your Content Goes Here