Bekijk alle bijzondere grafstenen

Bijzondere grafsteen


Het combineren van materialen, letters en vormen kunnen leiden tot een bijzondere grafsteen. Op veel begraafplaatsen ziet u veel dezelfde modellen. Bij Wagemaker Marmer & Graniet bent u aan het juiste adres voor een bijzondere grafsteen. Een speciale grafsteen is bij nabestaanden soms de wens, zij willen het karakter, hobby’s of bijzonderheden van de overledenen terug laten komen. Wij helpen u daarbij graag, sinds 1932 geven wij gevoelens weer in bijzondere grafmonumenten.

Bijzondere modellen bij Wagemaker Marmer & Graniet

In onze showroom en showtuin vindt u diverse grafstenen die bijzonder zijn. De vorm, het materiaal of een combinatie van beide maakt dat deze grafmonumenten afwijken van de vele modellen die u op begraafplaatsen ziet. Mocht dit niet naar wens zijn dan is dat geen enkel probleem.

Uw eigen ontwerp als bijzonder grafmonument?

Mocht u toch een andere bijzondere grafsteen in gedachten hebben, dan gaan wij met u in gesprek om een tekening van uw eigen ontwerp grafsteen te maken. Wij doen dit vrijblijvend voor u, hier zitten geen kosten aan verbonden. Wij adviseren u in de combinatie van materialen, vormen en zorgen ervoor dat de bijzondere grafsteen voldoet aan de eisen van de begraafplaats.

Wagemaker Marmer & Graniet kan u helpen bij het ontwerpen van een grafsteen en zorgt ervoor dat de speciale grafsteen geheel naar wens gemaakt wordt. In onze eigen werkplaats wordt het grafmonument geheel op maat voor u gemaakt door onze deskundige vakmensen, zij weten hoe natuursteen het beste bewerkt moet worden.

Meer weten over bijzondere grafstenen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, prijzen of de mogelijkheden betreft het combineren van materialen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan altijd open om met u in gesprek te gaan over wat er wel kan en wat niet.

Dubbel monument gezoet en gepolijst

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer