Grafsteen ontwerpen


De mogelijkheden bij het uitzoeken van een grafmonument zijn eindeloos. Zo kunt u materialen combineren, denk hierbij aan glas en natuursteen of RVS en graniet. U heeft keuze uit afwerkingen, lettertypes en indien gewenst etswerken. Wagemaker Marmer & Graniet realiseert uw eigen grafsteen ontwerp.

Advies bij grafsteen ontwerpen

Met ons deskundig en ervaren personeel kunnen wij u adviseren of de mogelijkheden qua materialen, vormgeving en afwerking. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het grafsteen ontwerp voldoet aan de eisen van de begraafplaats waar het grafmonument geplaatst moet worden.

Wagemaker Marmer & Graniet kan u helpen bij het ontwerpen van een grafsteen en zorgt ervoor dat de grafsteen geheel naar wens gemaakt wordt. In onze eigen werkplaats wordt het grafmonument geheel op maat voor u gemaakt door onze deskundige vakmensen, zij weten hoe natuursteen het beste bewerkt moet worden.

Inspiratie voor eigen ontwerp
Het is mogelijk een grafsteen uit onze inspiratietuin en showroom voor u aan te passen, uiteindelijk geeft onze showtuin en showroom slechts een beeld van de mogelijkheden.

Wanneer u al een beeld heeft van hoe het grafmonument er uit moet komen te zien helpen wij u bij het vertalen van uw wensen naar een een tekening. Belangrijk om te weten is dat wij geen extra kosten rekenen voor het ontwerpen van een grafsteen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, prijzen of de mogelijkheden betreft het combineren van materialen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
"Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer