Afspraak maken

100-tal grafstenen te bekijken in onze inspiratietuin

Om een goed beeld te krijgen wat er allemaal mogelijk is met grafmonumenten kunt u onze brochure bestellen of online bekijken. Naast onze brochure kunt u ook vrijblijvend een kijkje nemen in onze uitgebreide showroom en showtuin. Hier worden zo’n 100-tal grafmonumenten gepresenteerd. De grafstenen die hier staan opgesteld lopen uiteen van de standaard, klassieke grafmonumenten tot modellen die bijzonder zijn. De tentoongestelde grafmonumenten geven u een goede impressie van wat er allemaal mogelijk is en wat geschikte toepassingen zijn. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

De meeste monumenten die wij presenteren in onze showroom en showtuin zijn op voorraad, daarom is een snelle levering mogelijk. Tevens kunt u samen met onze medewerkers een geheel eigen ontwerp opstellen.

U bent van harte welkom om in onze showroom en showtuin een keuze te maken uit de verschillende modellen.

Ruime keuze aan grafdecoratie

Naast de vele grafmonumenten die staan opgesteld kunt u tijdens een bezoek aan de showroom ook een impressie krijgen wat er allemaal mogelijk is qua grafdecoratie. U vindt hier een uitgebreid assortiment aan graflantaarns, grafkaarsen en grafvazen. Maar ook elementen als een bloembak, een fotoblok en diverse bronzen grafbeelden. Daarnaast kunnen wij u ook de mogelijkheden laten zien qua opvulling met grind. Grafdecoratie gaat veelal in harmonie met het grafmonument, het moet een mooie toevoeging zijn.

In onze grafdecoratie assortiment hebben wij ook een budgetlijn, deze artikelen zijn voor iedereen betaalbaar.