4 maanden na de succesvolle opening van onze gedenkshop, hebben wij ons de afgelopen periode onder andere bezig gehouden met het vormgeven van onze nieuwe website gericht op bouwwerk. Wij zijn erg trots op het resultaat! En benieuwd naar uw mening!

Al langer hadden wij het idee om met twee websites te werken, omdat wij twee totaal verschillende doelgroepen bedienen. De combinatie van gedenken en bouwwerk vonden wij persoonlijk niet meer geslaagd op de oude website.

Kwaliteit

De website is ingestoken met een duidelijke boodschap, wij leveren alleen kwaliteitsproducten. Materialen waar wij niet achterstaan, verkopen wij ook niet. Daarnaast kunnen wij snelle levertijden nakomen en maatwerk tot in de puntjes verzorgen. Dit allemaal doordat wij als een van de weinige in Nederland nog zelf het proces van inkoop tot vervaardigen van producten in eigen handen hebben.

Toegankelijkheid

Of u nou op uw mobiel, tablet of desktop bekijkt, de website past zich aan naar het formaat van uw scherm. Het is nu mogelijk binnen 2 klikken contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen.

Wij hopen op deze manier onze klanten beter te kunnen bedienen, in de komende tijd zullen wij onze projecten en blogs op deze website plaatsen. Informatie waar naar gezocht wordt, moet makkelijk gevonden worden.

Toekomst

We gaan ons nu richten op de huidige website, deze zal worden aangepast qua sfeer en beleving zodat wij ons assortiment grafstenen beter kunnen presenteren.

Bent u benieuwd naar onze nieuwe website gericht op bouwwerk, bekijk deze dan op wagemakermarmergraniet.nl