Jaarlijks vind de grootste natuursteenbeurs ter wereld plaats in Verona te Italië. Op deze beurs presenteren leveranciers van materiaalsoorten en natuursteen bewerkingsmachines zichzelf. Dat dit de grootste beurs is met betrekking tot natuursteen blijkt wel uit de 160.000 bezoekers die de meerdaagse beurs vorig jaar getrokken heeft.

Op de beurs wordt de laatste vakkennis en trends gepresenteerd, voor echte vakmannen is een bezoek aan deze beurs een jaarlijks terugkerend evenement.

Wagemaker Marmer & Graniet levert alleen producten waar zij volledig achterstaan. Om dit credo te kunnen waarmaken is het bezoeken van deze beurs voor ons een must, aldus Senny Wagemaker. Wij bezoeken hier
ons huidige leveranciers en staan altijd open voor nieuwe goede contacten.

Naast het contacten leggen is een bezoek aan deze beurs interessant om de nieuwste trends te bekijken. Daarnaast worden hier de nieuwste natuursteenbewerkingsmachines gepresenteerd. Het bewerken van natuursteen is vakmanschap, het aanbrengen van details blijft handwerk, maar het fysieke werk wordt wel verlicht door het gebruik van de juiste machines.

PS: Op de beurs wordt eveneens de trends voor interieur en exterieur getoond. Ben je benieuwd naar deze trends, lees dan ons artikel hierover.