In onze showroom staat tegenwoordig een mooi voorbeeld van een grafsteen van glas met fotoprint. We zien steeds vaker dat nabestaanden kiezen voor een combinatie van materialen, zoals glas en natuursteen, dit geeft een grafmonument een bijzondere uitstraling. Tegenwoordig is het mogelijk een persoonlijke foto te gebruiken als achtergrond van een glasplaat, hiermee kunnen wij een grafsteen van glas nog een persoonlijker beeld geven.

Eigen ontwerp van glas grafstenen
Onze collega’s kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van glas bij een grafmonumenten. We kunnen samen met u een eigen ontwerp bedenken. We kunnen materialen combineren als bijvoorbeeld glas en natuursteen. Of een ruwe grafsteen met glasplaat ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Glazen monumenten zijn te vervaardigen in vele vormen en maten. Een tekst, foto en/of afbeelding kan op vele manieren op een glazen monument worden aangebracht.

Voorbeeld ontwerp
Wanneer we samen een ontwerp gemaakt hebben, zal onze collega dit helemaal uitwerken tot een voorbeeld op schaal, zo kunt u goed inschatten hoe de grafsteen met glas eruit komt te zien. Pas na akkoord op het voorbeeld wordt de glasplaat en de rest van de grafsteen gemaakt.

 

grafsteen-met-glas-fotoprint