Afgelopen woensdag was het zover, Wagemaker Marmer en Graniet BV bestaat 30 jaar. Een moment waar wij toch even bij stil hebben gestaan ondanks dat het in de vakantie viel.

Wagemaker Marmer & Graniet mag dan 30 jaar bestaan, maar is voortgekomen uit een echt familiebedrijf, want al in 1932 is de eerste Wagemaker generatie gestart in de natuursteen. Door de jaren heen zijn vele familieleden actief geweest in het bedrijf. In 1985 besloot Cor Wagemaker zijn bedrijf te starten in Nieuwe Tonge. Daar groeide zijn bedrijf uit snel uit zijn jasje waarna we verhuisd zijn naar Middelharnis. Inmiddels is ook vierde Wagemaker generatie actief in het bedrijf, Senny is vastbesloten de traditie voort te zetten en het bedrijf over te nemen. Wilt u meer lezen over onze geschiedenis? Lees dan eens het complete verhaal over hoe dit familie bedrijf is ontstaan.

Wij danken iedereen voor de felicitaties, per telefoon, mail of via Facebook, we hebben ze allemaal gelezen. En wij hopen ook de komende 30 jaar en wie weet nog veel langer voor u klaar te mogen staan.