Grafsteen ontwerpen

Wilt u zelf een grafsteen ontwerpen voor uw dierbare? Wagemaker Marmer & Graniet biedt de mogelijkheden om alles aan een grafsteen zelf te kiezen, samen te stellen en te ontwerpen. Met onze eigen werkplaats kunnen we al uw wensen eenvoudig realiseren. We helpen u graag met advies, zodat we samen tot het juiste grafmonument komen voor uw dierbare.

Een grafsteen ontwerpen biedt vele mogelijkheden

Met de keuze uit verschillende soorten materialen, kleuren en belettering, zit er altijd een combinatie bij die u aanspreekt. Voorafgaand aan een afspraak waar wij vrijblijvend een ontwerp voor u maken, kunt u zich alvast oriënteren op de mogelijke opties. U kunt uit verschillende soorten materialen kiezen, zoals:

Bel ons voor advies in het ontwerpen een grafsteen

Wij staan voor u klaar als u advies nodig heeft bij het ontwerpen van een grafsteen. Ook kunt u telefonisch een afspraak maken. Dan maken wij vrijblijvend een ontwerp op basis van uw wensen. Bel ons op via 0187-489088 voor een afspraak. U kunt ook op uw gemak het offerteformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Andere bezoekers bekeken ook:
Budget grafsteen | Grafsteen kopen | Ruwe grafstenen

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.“
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.“
Ingrid Keizer