In onze showroom en showtuin zien wij bij nabestaanden veel interesse in de grafstenen in hartvorm. Er zijn dan ook diverse mogelijkheden betreft deze grafsteen. Zo hebben wij grafstenen in hartvorm in enkele grafstenen staan maar ook voor dubbele graven. Geheel uitgevoerd in de vorm van een hart of met slechts elementen in de grafsteen die een hartvorm weergeeft.

Zie hieronder enkele voorbeelden van grafstenen in hartvorm.

Eigen ontwerp met hartvormHart - tekening

Ondanks de mogelijkheden die wij bieden voldoet dit niet altijd aan de wensen van de nabestaanden. Samen met de nabestaanden ontwerpen wij dan de grafsteen die wel aansluit bij hun wensen. Vervolgens wordt deze geheel op maat gemaakt in onze werkplaats. In sommige gevallen betekent dit een kleine aanpassing op een monument zoals die in onze showroom of showtuin staan, in andere gevallen gaat het om een geheel nieuw ontwerp. Uiteraard controleren wij altijd of de afmetingen van het ontwerp voldoet aan de eisen van de begraafplaats.

Levertijd van de grafstenen in hartvorm

Doordat wij bij Wagemaker Marmer & Graniet over een werkplaats met geavanceerde machines beschikken kunnen wij deze grafmonumenten veelal zelf maken. Daarnaast hebben wij tientallen materialen op voorraad wat maakt dat wij de grafstenen in hartvorm veelal kunnen leveren binnen 4 weken.

HartGrafaccessoires in hartvorm

Naast grafmonumenten in hartvorm leveren wij ook grafaccessoires met daarin een hartvorm verwerkt. Hierbij moet u denken aan mogelijkheden met extra tekstplaatjes in hartvorm of soms lantaarns met hartvorm. Daarnaast is het ook mogelijk om foto’s op porselein of aluminium af te drukken in de vorm van een hart.

Mogelijkheden bekijken?

Wilt u zelf eens rondkijken wat de mogelijkheden voor u zijn, of dat ze aansluiten bij uw wensen? Of samen met ons een geheel eigen ontwerp opstellen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Bekijk al onze grafstenen met hartvorm

Of bekijk al onze grafsteen hart modellen.

Bekijk alle grafstenen met hartvorm

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer