Enkele grafstenen


In Nederland worden er verschillende particuliere graven uitgegeven, deze graven worden ook wel koopgraven of familiegraven genoemd. Enkele grafstenen worden toegepast op particuliere graven waar met boven elkaar begraaft of op particuliere graven waar maar één iemand kan worden begraven.

Afmetingen
De afmetingen van enkele grafstenen zijn per begraafplaats verschillend. Het verschilt van 80×180(bxl) cm. tot 100×200 (bxl) cm. dit betreft de maximale funderingsoppervlakte. De hoogte van de letterplaat varieert van 80 cm. tot wel 125 cm.

Levertijd
Wagemaker Marmer & Graniet BV maakt bijna al haar grafmonumenten zelf in haar werkplaats. Doordat wij tientallen materialen op voorraad hebben kunnen wij een enkele grafstenen binnen 4 weken leveren.

Persoonlijk familiegraf
Wij dienen graag als adviserende partij voor uw persoonlijke grafmonument. Heeft u een informatie of advies nodig? Neemt u dan contact met ons op.

Dit is een staande grafsteen met omranding die de hele grafruimte beslaat. Deze opstelling wordt toegepast bij een enkele grafruimte. Dit kan ook betekenen dat dit graven zijn waarin twee personen boven elkaar zijn of kunnen worden begraven.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer