Op verschillende begraafplaatsen in Nederland begraaft men nog steeds naast elkaar. Op deze graven wordt vaak een dubbele grafsteen geplaatst. Dit houdt in dat beide graven bedekt zijn. Dubbele grafstenen kunnen uitgevoerd worden met omranding of alleen een staande grafsteen.

Afmetingen

De afmetingen van dubbele grafstenen zijn per begraafplaats verschillend. Het gaat van 160×160 (bxl) cm. tot 200×200 (bxl) cm. dit betreft de maximale funderingsoppervlakte. De hoogte van de letterplaat van een dubbel grafmonument varieert van 80 cm. tot wel 125 cm.

Levertijd

Wagemaker Marmer & Graniet maakt bijna al haar grafmonumenten zelf in haar werkplaats. Doordat wij tientallen materialen op voorraad hebben kunnen wij een dubbele grafstenen binnen 4 weken leveren.

Persoonlijk familiegraf

Het familiegraf is veelal het dubbele groot als een enkel graf. Hierdoor zijn er veel meer mogelijkheden voor de vormgeving van de dubbele grafstenen. Wij dienen graag als adviserende partij voor uw persoonlijke grafmonument.

Heeft u een informatie of advies nodig? Neemt u dan contact met ons op.

Enkele voorbeelden van dubbele grafstenen:

Bekijk alle dubbele grafmonumenten

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer