Zwerfkei als grafsteen


Zwerfkeien worden tegenwoordig vaak gekozen als natuurlijke grafsteen. Zwerfkeien zijn een onbewerkte stenen die gevormd zijn door de natuur. Weersinvloeden als weer en wind hebben de steen een eigen karakter, vorm en kleur gegeven. Iedere zwerfkei is een unieke natuurlijke grafsteen!

Grootste showtuin met zwerfkeien als grafsteen

In onze showroom vindt u een grote collectie van meer dan 20 zwerfkeien. Grafstenen als deze kunnen wij uiteraard maar 1 keer leveren, aangezien geen enkele grafsteen hetzelfde is.  Aangezien zwerfkeien als grafstenen geliefd zijn bij ons, hebben wij een snel verloop in keien. Wij kunnen wel een zwerfkei voor u reserveren, zo kunt u op uw gemak nadenken over de mogelijkheden.

Wilt u nog meer voorbeelden van zwerfkeien zien dan kunt u langsgaan bij onze leverancier Norvold Memorials. Hier vindt u de grootste collectie aan voorbeelden van zwerfkeien als grafstenen. Mocht u een zwerfkei gevonden hebben die naar u wens is kunt u daar een optie opnemen. Norvold Memorials neemt contact op met ons en stuurt een foto van het monument op. Wij kunnen dan voor u een vrijblijvende offerte opmaken met een schets van het ontwerp met inscriptie.

Persoonlijk maken – Een zwerfkei is een bijzondere grafsteen

Ieder zwerfkei is uniek, er zijn nog diverse mogelijkheden om een zwerfkei persoonlijk te maken. Zo kan de zwerfkei onbewerkt geplaatst worden, maar het is ook mogelijk de zwerfkei te polijsten. Wij krijgen ook wel eens de vraag of het mogelijk is de zwerfkei door midden te snijden.

Grafteksten kunnen op diverse manieren worden aangebracht op de zwerfkei. Veelal zien wij dat mensen kiezen voor bronzen of RVS belettering, maar zandstralen is ook mogelijk als de zwerfkei vlak genoeg is.  Of er wordt gekozen voor een glas of bronzen plaatje met daarop de tekst.

Levertijd van zwerfkeien

Wanneer wij de zwerfkei op voorraad hebben dan zal de levertijd van het monument ongeveer 8-12 weken zijn. Dit komt mede doordat op zwerfkeien veelal bronzen letters worden toegepast en de levertijd hiervan is enkele weken.

Wilt u meer informatie of advies? Komt u vrijblijvend langs.

Enkele voorbeelden van grafstenen als zwerfkei die wij geleverd hebben:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer