Glazen grafmonumenten – Unieke grafstenen van glas


Grafstenen van glas is de laatste jaren heel erg in opkomst, vroeger werden grafmonumenten van hardsteen of marmer gemaakt. Tegenwoordig zien we veel andere materialen terug, glas is daar één van. Grafmonumenten van glas hebben een exclusief uiterlijk.

Mogelijkheden met grafstenen glas

Wagemaker Marmer & Graniet levert naast grafmonumenten van natuursteen ook grafmonumenten in glas, glazen grafstenen worden veelal gecombineerd met RVS. We kunnen gehele grafstenen van glas leveren of een combinatie maken tussen verschillende materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een glazen gedenkplaat met graniet omranding. Een monument van glas in combinatie met RVS of natuursteen zorgt voor een zeer bijzonder grafmonument.

Of er wordt gekozen voor grafsteen van graniet wat gecombineerd wordt met elementen van glas, hierbij kunt u denken aan een glasplaatje, of glasgrind. Deze combinaties geven een bijzonder resultaat.

Afmetingen van glazen grafsteen

De afmeting van een grafmonument van glas is afhankelijk van de regelgeving van de desbetreffende begraafplaats. Technisch is er zeer veel mogelijk met glas.

Levertijd
Wagemaker Marmer & Graniet werkt samen met onze zakenpartner die haar grafstenen van glas maakt. Wij hebben gekozen voor een partner die staat voor dezelfde waarden, zoals oog voor details.  Voor meer informatie kijkt u dan op de website van Van der Vooren Glasatelier.

Bekijk onze grafstenen van glas

Elementen van glas op het grafmonument

Naast een compleet glazen grafmonument bieden wij ook nog de mogelijkheid om elementen van glas in een grafmonument te verwerken. Hierbij kunt u denken aan een glazen tekstplaatje of aan een glasaccessoire van glas. Enkele voorbeelden van elementen in het grafmonument van glas:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer