Grafsteen graniet


Vroeger werden grafstenen voornamelijk gemaakt van marmer en hardsteen. Deze materialen zijn jarenlang toegepast doordat het materiaal geschikt was om te bewerken, bijvoorbeeld het handmatig hakken van de letters. Maar met de opkomst van machines werd er ook steeds vaker een grafsteen van graniet gekozen, dit materiaal is bij uitstek geschikt om buiten toegepast te worden. Bijkomend voordeel van een grafsteen graniet is dat deze grafmonumenten onderhoudsvrij zijn.

Graniet is goed bestand tegen weersinvloeden, daarom bieden wij u ook 25 jaar garantie op een grafmonument van graniet. Bij een grafsteen van graniet heeft u keuze uit honderden materiaalsoorten in allerlei verschillende kleuren. Ieder grafmonument die u op onze website ziet kan in elke granietsoort worden uitgevoerd.

Levertijd van graniet grafsteen

Doordat Wagemaker Marmer & Graniet een grote voorraad aan granieten platen heeft, kunnen wij een levertijd garanderen van 8-10 weken. Tevens kunt u zelf de platen komen bekijken waar de grafsteen uit vervaardigd wordt. Wij kunnen ieder grafsteen model maken in graniet.

Land van herkomst

Graniet wordt overal in de wereld gewonnen. De duurdere granietsoorten komen uit de Scandinavische landen, maar ook uit continenten als Afrika. De structuur van de granietsoort is afhankelijk van het materiaal, daarnaast is ieder stukje graniet uniek.

Voorbeelden van grafsteen graniet:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer