Natuurlijke grafstenen – ook wel ruwe grafstenen genoemd


Onder natuurlijke grafstenen verstaan wij zwerfkeien, ruwe grafmonumenten die helemaal ruw gehakt zijn of grafstenen waarvan de zijkanten ruw gehakt zijn. In onze showtuin staan zo’n 40 tal natuurlijke grafstenen. Natuurlijke grafstenen kunnen geleverd worden op algemene graven maar ook particuliere graven.

Wilt u nog meer voorbeelden van natuurlijke grafstenen zien dan adviseren wij u om eens langs te gaan bij onze leverancier  Norvold Memorials. Mocht u een natuurlijke grafsteen gevonden hebben die naar u wens is kunt u daar een optie opnemen. Norvold Memorials neemt contact op met ons en stuurt een foto van het monument op. Wij kunnen dan voor u een vrijblijvende offerte opmaken met een schets van het ontwerp met inscriptie.

Persoonlijk maken van een ruwe grafsteen

Mede door het aanbrengen van een inscriptie op een natuurlijk grafmonument wordt het een úniek monument. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het aanbrengen van een inscriptie. Het aanbrengen van een inscriptie op een natuurlijke grafsteen kan lastig zijn doordat de ondergrond niet altijd even vlak is. Veel mensen kiezen er dan ook voor bronzen of rvs letters voor op de grafsteen. Bronzen letters kunnen makkelijker op een oneven ondergrond worden aangebracht in tegenstelling tot letters die middels zandstralen aangebracht worden.

Levertijd van natuurlijke/ruwe grafstenen

Wanneer wij het grafmonument op voorraad hebben dan zal de levertijd van natuurlijke grafstenen ongeveer 8-10 weken zijn. Dit komt mede doordat op natuurlijke grafmonumenten veelal bronzen letters worden toegepast en de levertijd hiervan is ongeveer 6 weken.

Wilt u meer informatie of advies? Komt u vrijblijvend langs.

Bekijk alle natuurlijke grafstenen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer