Algemene grafstenen


In een algemeen graf liggen meerdere mensen begraven welke geen familieband met elkaar hoeven te hebben. Hierdoor zijn de afmetingen van een algemeen graf vaak beperkt. Een grafmonument wordt veelal uitgegeven voor een tijdsduur van 10 jaar. Deze periode is niet verlengbaar, per begraafplaats wordt besloten of de graven worden geruimd of alleen de grafmonumenten worden geruimd.

Afmetingen

De afmetingen van een algemeen grafmonument in de steden is vaak 50×50 cm.Omdat er per begraafplaats een eigen regelgeving is, is er geen standaard algemeen monument. Wilt u extra informatie over algemene grafmonument neemt u dan contact met ons op.

Levertijd

Doordat Wagemaker Marmer & Graniet tientallen materialen op voorraad heeft en wij 95% zelf produceren hebben wij de mogelijkheid om de algemene grafstenen binnen 2-4 weken te plaatsen.

Een persoonlijke grafmonument

Er zijn veel mogelijkheden om een grafmonument persoonlijk te maken. Heeft u een idee? Wij ontwerpen het graag samen met u! De combinatie van verschillende materialen, etsen, foto’s en afwerkingen kunnen het geheel persoonlijk maken.

Bekijk de grafstenen voor een algemeen graf

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer