Neem gerust ook een kijkje in ons assortiment klassieke grafstenen.

Wat zijn de kenmerken van een klassiek grafmonument? Allereerst is het materiaal heel belangrijk voor de uitstraling. Vroeger werd veel gebruik gemaakt van  wit marmer of Belgisch hardsteen. Kiest u voor een granieten steen, maar wilt u wel een klassieke uitstraling, kies dan voor de afwerking gezoet (mat). Daarna is de vorm ook van belang, een bekende ouderwetse vorm is het toogmodel of napoleonmodel. Tot slot bepaalt het lettertype ook een groot deel van de uitstraling.

Ziet u in de showroom niet het model dat u in gedachten had? Tijdens uw bezoek kunnen we ook een nieuwe vorm met u tekenen. Wij maken altijd een tekening met de inscriptie op de steen, zodat u een goed beeld heeft van het resultaat.

De levertijd van nieuwe klassieke grafstenen is 16 tot 20 weken. Hebben wij het monument op voorraad, dan kan de steen veelal binnen 8 – 10 weken geplaatst worden. Voor verdere vragen of een vrijblijvende offerte kunt u een email sturen naar info@corwagemaker.nl. Een afspraak maken om langs te komen doet u gemakkelijk via de contactpagina.