Een cortenstaal grafmonument is modern en veelzijdig. De laatste jaren maken wij steeds meer monumenten met onderdelen of volledig van cortenstaal. Cortenstaal gaat prachtig samen met natuurlijke grafstenen of versteend hout. Een stalen omranding heeft een hedendaagse aanblik en is duurzaam. Het is ook mogelijk om een staande plaat met een inscriptie te vervaardigen.

Kwaliteit en maatwerk

Cortenstaal is een kwalitatief materiaal dat goed bestand is tegen alle weersomstandigheden. Wij kunnen in samenspraak met u een uniek ontwerp bedenken. Het monument wordt naar uw wens op maat vervaardigd.

Levertijd

Het staal is veelal op korte termijn leverbaar, omdat we samenwerken met een lokale leverancier. De gebruikelijke levertijd van een cortenstaal grafmonument is 8-12 weken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer