Grafstenen Schouwen-Duiveland

Wagemaker Marmer en Graniet heeft meer dan 80 jaar ervaring. We plaatsen regelmatig grafstenen in de gemeente Schouwen-Duiveland. Wij zijn leverancier van grafmonumenten en grafstenen in de regio Schouwen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het opknappen van een grafsteen. Grafstenen plaatsen wij op alle  begraafplaatsen in Schouwen-Duiveland en omgeving:

Wij bieden een ruime keuze aan grafmonumenten voor op de begraafplaatsen in Schouwen-Duiveland. Grafstenen in standaard modellen, een bijzonder monument of een geheel eigen ontwerp grafsteen. Wij helpen u verder. Wij maken tekeningen van grafmonumenten en vragen de vergunningen aan bij de gemeente Schouwen Duiveland. Grafstenen worden door ons zonder extra kosten geplaatst.

Bezoek onze showroom en showtuin

Hart - tekening

Vanaf de begraafplaatsen op Schouwen tot in onze showroom in Middelharnis is het minder dan 40 min. rijden. Er is bij ons voldoende parkeergelegenheid en u kunt hier gratis parkeren. Onze adviseurs staan voor u klaar om u bij te staan met het uitzoeken van een grafsteen of urnenmonument.

Levertijd voor een grafsteen in Schouwen-Duiveland

Wagemaker Marmer & Graniet is één van de weinig bedrijven in Europa die haar grafmonumenten zelf vervaardigd. Door een zeer gemoderniseerd machinepark, personeel met zeer veel kennis over natuursteen maakt dit dat Wagemaker een uniek bedrijf in Nederland is. Door de grote hoeveelheid voorraad van natuursteen platen is het bij ons mogelijk om zelf uw materiaal uit te kiezen voor de grafsteen. Wij kunnen grafstenen op Schouwen-Duiveland binnen enkele maanden plaatsen.

Geen extra kosten

Wij plaatsen kosteloos de grafsteen in Schouwen-Duiveland. Verborgen kosten zoals plaatsingskosten komt u bij ons niet tegen. De enige bijkomende kosten zijn de kosten die de gemeente Schouwen-Duiveland oplegt.

Mogelijkheden bekijken?

Wilt u zelf eens rondkijken wat de mogelijkheden voor u zijn, of dat ze aansluiten bij uw wensen? Of samen met ons een geheel eigen ontwerp opstellen? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Ons bedrijf is op zondag gesloten.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer
Grafmonumenten bekijken
Direct een afspraak maken
Online grafmonumenten brochure bekijken

Grafstenen Schouwen-Duiveland – Verschillende mogelijkheden qua grafmonumenten

Op de begraafplaatsen van Schouwen-Duiveland mogen alleen grafmonumenten van duurzame materialen geplaatst worden, u kunt hierbij denken aan natuursteen, metaal, keramiek of een verduurzaamde houtsoort.

Grafsteen algemeen graf in Schouwen-Duiveland :

De plaatsing van een grafmonumenten is voor de eerst begravene op het hoofdeinde en voor de laatst begravene op de voorzijde van het graf.

Op het hoofdeinde mag een staande grafsteen of een kleine liggende grafsteen worden geplaatst. Op de voorzijde mogen uitsluitend liggende grafstenen worden geplaatst. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het grafmonument voldoet aan de gestelde eisen van de begraafplaats. Enkele voorbeelden van mogelijke grafstenen op deze graven:

Grafsteen op eigen graven in Schouwen-Duiveland :

Op deze graven is het toegestaan een staande grafsteen of een liggende grafsteen te plaatsen. Ook een combinatie tussen een staande en liggende steen is toegestaan. Enkele voorbeelden van mogelijke grafstenen op deze graven:

Meer grafsteen voorbeelden bekijken

Begraafplaats te Brijdorpe
Begraafplaats te Brouwershaven
Begraafplaats (oude) te Bruinisse
Begraafplaats Molenhof te Bruinisse
Begraafplaats te Burgh
Begraafplaats Vredehof te Burgh-Haamstede

Begraafplaats te Dreischoor
Oude begraafplaats te Elkerzee
Begraafplaats te Ellemeet
Oude Begraafplaats te Ellemeet
Kerkwerve – Begraafplaats te Kerkwerve
Oude Begraafplaats te Looperskapelle

Algemene Begraafplaats Muyeweg te Nieuwerkerk
Begraafplaats te Nieuwerkerk
Begraafplaats Kapelle te Nieuwerkerk
Begraafplaats te Noordgouwe
Begraafplaats te Noordwelle
A

lgemene Begraafplaats te Oosterland
Begraafplaats te Ouwerkerk
Begraafplaats te Renesse
Algemene Begraafplaats te Scharendijk
Begraafplaats te Serooskerke
Begraafplaats te Sirjansland

Algemene Begraafplaats te Zierikzee
RK Begraafplaats St. Barbara te Zierikzee
Oude Begraafplaats te Zonnemaire