Grafzerk Sliedrecht

Een grafzerk, ook wel een liggende grafsteen genoemd, is eigenlijk de klassieke grafmonument zoals ze vroeger veelal gebruikt werden. Deze klassieke grafzerken werden gebruikt om grafkelders af te denken. Tegenwoordig worden grafzerken ook op enkele graven in Sliedrecht toegepast.

Wagemaker Marmer & Graniet is specialist in het leveren van grafzerken in Sliedrecht . Wij kunnen dan ook een uitgebreid aanbod aan grafzerken leveren:

Levertijd voor een grafzerk in Sliedrecht

Wagemaker Marmer & Graniet is één van de weinig bedrijven in Nederland die haar grafmonumenten zelf vervaardigd. Door een zeer gemoderniseerd machinepark, personeel met zeer veel kennis over natuursteen maakt dit dat Wagemaker een uniek bedrijf in Nederland is. Door de grote hoeveelheid voorraad van natuursteen platen is het bij ons mogelijk om zelf uw materiaal uit te kiezen voor de grafsteen. Wij kunnen grafzerken in Sliedrecht binnen 6 weken plaatsen.

Meer mogelijkheden van grafzerken in Sliedrecht bekijken?

Wilt u zelf eens rondkijken wat de mogelijkheden voor u zijn, of dat ze aansluiten bij uw wensen? Of samen met ons een geheel eigen ontwerp opstellen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

Alle grafmonumenten bekijken
Direct een afspraak maken
Online Grafmonumenten Brochure Bekijken

Gemeentelijke informatie:

Algemene Begraafplaats
Thorbeckelaan
Sliedrecht