Grafstenen Woensdrecht

Wagemaker Marmer en Graniet heeft meer dan 80 jaar ervaring. We plaatsen regelmatig grafstenen in Woensdrecht en omgeving. U kunt niet allen bij ons terecht voor een nieuw grafmonumenten of grafstenen in de regio Woensdrecht. Wij zijn ook specialist in het opknappen van grafstenen, daarnaast kunnen wij ook een extra inscriptie toevoegen aan de bestaande grafstenen. Grafstenen in Woensdrecht, plaatsen wij op de volgende begraafplaatsen:

  • Begraafplaats te Hoogerheide
  • RK Begraafplaats OLV Hemelvaart te Hoogerheide
  • Begraafplaats Ter Duinen te Ossendrecht
  • Begraafplaats Eikelhof te Ossendrecht
  • Nieuwe Algemene Begraafplaats te Putte
  • Oude Algemene Begraafplaats te Putte
  • Het Oude Woensdrechtse kerkhof te Woensdrecht

Wij bieden een ruime keuze aan grafmonumenten voor op de begraafplaatsen in Woensdrecht. Grafstenen in standaard modellen, een bijzonder monument of een geheel eigen ontwerp grafsteen. Wij helpen u verder. Wij maken tekeningen van grafmonumenten en vragen de vergunningen aan bij de gemeente of desbetreffende instantie in Woensdrecht. Grafstenen worden door ons zonder extra kosten geplaatst.

Bezoek onze showroom en showtuin

Hart - tekening

Vanaf de begraafplaatsen in gemeente Woensdrecht tot in onze showroom in Middelharnis is het minder dan 50 min. rijden. Er is bij ons voldoende parkeergelegenheid en u kunt hier gratis parkeren. Onze adviseurs staan voor u klaar om u bij te staan met het uitzoeken van een grafsteen of urnenmonument.

Levertijd voor een grafsteen in Woensdrecht

Wagemaker Marmer & Graniet is één van de weinig bedrijven in Nederland die haar grafmonumenten zelf vervaardigd. Door een zeer gemoderniseerd machinepark, personeel met zeer veel kennis over natuursteen maakt dit dat Wagemaker een uniek bedrijf in Nederland is. Door de grote hoeveelheid voorraad van natuursteen platen is het bij ons mogelijk om zelf uw materiaal uit te kiezen voor de grafsteen. Wij kunnen grafstenen in Woensdrecht binnen 6 weken plaatsen.

Geen extra kosten

Wij plaatsen kosteloos de grafsteen in Woensdrecht. Verborgen kosten zoals plaatsingskosten komt u bij ons niet tegen. De enige bijkomende kosten zijn de kosten die de gemeente Woensdrecht oplegt.

Mogelijkheden bekijken?

Wilt u zelf eens rondkijken wat de mogelijkheden voor u zijn, of dat ze aansluiten bij uw wensen? Of samen met ons een geheel eigen ontwerp opstellen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Per telefoon: 0187-489088

Per mail: Info@corwagemaker.nl

Of kom langs: Pascal 6 te Middelharnis

Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken.

“Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder.”
- Lenie van Groningen
“Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen.”
Ingrid Keizer
Grafmonumenten bekijken
Direct een afspraak maken
Online grafmonumenten brochure bekijken

Gemeentelijke informatie:

Begraafplaats
Scheidreef
Hoogerheide

RK Begraafplaats OLV Hemelvaart
Raadhuisstraat
Hoogerheide

Begraafplaats Ter Duinen
Onze Lieve Vrouwe Ter Duinenlaan
Ossendrecht

Begraafplaats Eikelhof
Eikelhof
Ossendrecht

Algemene Begraafplaats (nieuw)
Acacialaan
Putte

Algemene Begraafplaats (oud)
Antwerpsestraat 269
Putte

Het Oude Woensdrechtse kerkhof
Rijzendeweg 6
4634 TX Woensdrecht