Wagemaker Marmer & Graniet BV opent een online gedenkshop. In deze webshop wordt een klein assortiment aan grafaccessoires verkocht. Nabestaanden kunnen hier terecht voor de aanschaf van een grafvaas, graflantaarn en/of grafkaars.

We hebben voor deze optie gekozen nadat diverse nabestaanden een aantal maanden na aanschaf van een grafmonument, toch een vaas of lantaarn wilden bestellen, aldus Senny Wagemaker. Om de mogelijkheden te bekijken moesten ze opnieuw langskomen. Nu kunnen we deze mensen doorverwijzen naar de gedenkshop, uiteraard zijn onze klanten ook nog altijd welkom om langs te komen in de showroom en de mogelijkheden te bekijken. Maar voor degene die van wat verder komen is dit een goede oplossing. Mensen kunnen online de mogelijkheden bekijken en direct bestellen, ze kunnen vervolgens kiezen of ze product ophalen of dat wij het verzenden.

We hopen op deze manier nog een stukje extra service te kunnen bieden naar onze klanten, de eerste reacties zijn in ieder geval positief. In de komende tijd zullen we het assortiment nog wat uitbreiden. Bent u benieuwd naar de gedenkshop, bekijk het hier.